uBlock Origin Lite ve Malwarebytes, YouTube'da reklamları engellemiyor

Çünkü Google bunu yapmalarını engelledi, belki bazı RSS servisleri üzerinden videoyu açarsan reklamları engelleyebilir ama belki.

İlk bu sorunlar çıktığında direkt Brave kullanmaya başladım. Bende Bitwarden bile çalışmıyordu.

Kapsamlı moddan normale alınca düzeldi.

Lite'ı katı moda alıp dene.
Katı moddaydı zaten.

uBlock Origin Lite 2025.831.1814 bunu kullanıyorum engelliyor. İçine Kod ekledim Twitchteki reklamları bile engelliyor.

Sırf denemek için uBOL kurdum. Hiç ellemedim bile. Ana sayfada yer kaplayan reklam yok. Video açınca sağda çıkan reklam yok. Video başı reklam da yok. 10 video gezdim, hala çıkmadı.
Ben defalarca reklam engelleyemediğine şahit oldum. Şu anda onu stabil saymak doğru olmaz. Şu anda da kurulu. Techolay dışında kullanıyorum. Ancak mesela şu anda YouTube'ye girsem, reklam görüp görmeyeceğimi bilmiyorum.

Manifest V3'den sonra uBlock Origin konusu çok üzdü. Microsoft Edge'de sanırım hâlen stabil çalışıyor. Ancak aynısını Google Chrome için söyleyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…