R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 1 Mayıs 2026 #1 Merhaba, İngilizce bu site resmi sitesi değil yazıyor yukarıda. Ben de bunu kullanıyorum, dikkat etmemişim. @Recep Baltaş
Merhaba, İngilizce bu site resmi sitesi değil yazıyor yukarıda. Ben de bunu kullanıyorum, dikkat etmemişim. @Recep Baltaş
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 1 Mayıs 2026 #2 GitHub - gorhill/uBlock: uBlock Origin - An efficient blocker for Chromium and Firefox. Fast and lean. uBlock Origin - An efficient blocker for Chromium and Firefox. Fast and lean. - gorhill/uBlock github.com Burası.
GitHub - gorhill/uBlock: uBlock Origin - An efficient blocker for Chromium and Firefox. Fast and lean. uBlock Origin - An efficient blocker for Chromium and Firefox. Fast and lean. - gorhill/uBlock github.com Burası.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.133 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.292 1 Mayıs 2026 #3 GitHub - gorhill/uBlock: uBlock Origin - An efficient blocker for Chromium and Firefox. Fast and lean. uBlock Origin - An efficient blocker for Chromium and Firefox. Fast and lean. - gorhill/uBlock github.com uBlock Origin acik kaynak kodlu, bagimsiz gelistirici projesi.
GitHub - gorhill/uBlock: uBlock Origin - An efficient blocker for Chromium and Firefox. Fast and lean. uBlock Origin - An efficient blocker for Chromium and Firefox. Fast and lean. - gorhill/uBlock github.com uBlock Origin acik kaynak kodlu, bagimsiz gelistirici projesi.
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 1 Mayıs 2026 #4 Kaldırılmış galiba. Adguard nasıl acaba?
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.133 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.292 1 Mayıs 2026 #5 @Rufiq, hayir, kaldirildigi yok fakat Google Chrome'da MV2 destegi kesildi. AdGuard iyi bir alternatif.
@Rufiq, hayir, kaldirildigi yok fakat Google Chrome'da MV2 destegi kesildi. AdGuard iyi bir alternatif.
Hououin Kyouma Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Beğeniler 393 1 Mayıs 2026 #6 Chrome icin kuracaksan manuel bir sekilde kurmalisin. Ayni zamanda ek ayarlar yapman gerekiyordu diye hatirliyorum.
Chrome icin kuracaksan manuel bir sekilde kurmalisin. Ayni zamanda ek ayarlar yapman gerekiyordu diye hatirliyorum.
P Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 807 Yer Queens 2 Mayıs 2026 #7 uBlock Origin Lite - Chrome Web Mağazası Etkili bir içerik engelleyici. Reklamları, izleyicileri, madencileri ve daha fazlasını kurulumdan hemen sonra engeller. chromewebstore.google.com
uBlock Origin Lite - Chrome Web Mağazası Etkili bir içerik engelleyici. Reklamları, izleyicileri, madencileri ve daha fazlasını kurulumdan hemen sonra engeller. chromewebstore.google.com