Ubuntu terminal özelleştirme nasıl yapılır?

tear

Üstün
Makaleler
34

Bu fotoğraftaki gibi bir özelleştirme yapmak istiyorum. Uygulama simgeleri altta olacak, terminaller bu şekilde görünecek vb.

Bu konuda bazı şeyler buldum ve terminal ile yüklemeler yaptım fakat bir değişiklik olmadı:

Son düzenleyen: Moderatör:

Linux kullanmayalı bayağı oldu alternatifleri çıkmış olabilir. Uygulamaları allta olmasını istiyorsanız plank dock öneririm.

YouTube'da bunlarla ilgili milyon tane video var. Burada yazacaklarımı okumak yerine o videoları izlemeniz daha iyi olacaktır.

YouTube'da bunlarla ilgili milyon tane video var. Burada yazacaklarımı okumak yerine o videoları izlemeniz daha iyi olacaktır.
Hocam dun 3 tane video buldum bunun hakkinda herifler kitabin orta yerinden konusuyor maalesef hic bir sey anlamadim yeni bir kullanici olarak.

Hocam dun 3 tane video buldum bunun hakkinda herifler kitabin orta yerinden konusuyor maalesef hic bir sey anlamadim yeni bir kullanici olarak.
Ben de hala anlamıyorum ama günün sonunda bir şekilde yapmış oluyorum. Zamanla alışırsınız, Pek fazla Türkçe kaynak fazla olmadığı için çok normal.

Videolar iyi gibi, aradığınız bu ise işinize yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…