4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 15 Mayıs 2024 #11 Nefs İlmi dedi: Ubuntu kurdum. .RPM ve tar.gz dosyalarıyla uğraşmak istemedim. Eki Görüntüle 46751 Genişletmek için tıkla... Oğlum repoda var zaten her şey. Neyle uğraşacan sanki? . Flathub var, flathub. Appimage var. Sanki bana kaynak kodları indirip, build edecen.
Nefs İlmi dedi: Ubuntu kurdum. .RPM ve tar.gz dosyalarıyla uğraşmak istemedim. Eki Görüntüle 46751 Genişletmek için tıkla... Oğlum repoda var zaten her şey. Neyle uğraşacan sanki? . Flathub var, flathub. Appimage var. Sanki bana kaynak kodları indirip, build edecen.
RecepBaltasiSevenInsan Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 600 Çözümler 2 Beğeniler 527 15 Mayıs 2024 #12 4142 dedi: Oğlum repoda var zaten her şey. Neyle uğraşacan sanki? . Flathub var, flathub. Appimage var. Sanki bana kaynak kodları indirip, build edecen. Genişletmek için tıkla... Gentoo.
4142 dedi: Oğlum repoda var zaten her şey. Neyle uğraşacan sanki? . Flathub var, flathub. Appimage var. Sanki bana kaynak kodları indirip, build edecen. Genişletmek için tıkla... Gentoo.
4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 15 Mayıs 2024 #13 RecepBaltasiSevenInsan dedi: Gentoo. Genişletmek için tıkla... Çok uçsuz bir yere gittin şimdi. Arkadaş Fedora'dan bahsetti.
RecepBaltasiSevenInsan dedi: Gentoo. Genişletmek için tıkla... Çok uçsuz bir yere gittin şimdi. Arkadaş Fedora'dan bahsetti.
RecepBaltasiSevenInsan Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 600 Çözümler 2 Beğeniler 527 15 Mayıs 2024 #14 4142 dedi: Çok uçsuz bir yere gittin şimdi. Arkadaş Fedora'dan bahsetti. Genişletmek için tıkla... Ubuntu da kötü seçim değil ama. Bu aralar favori dağıtımım Cachyos ama. Yönetici kadro arkadaş canlısı.
4142 dedi: Çok uçsuz bir yere gittin şimdi. Arkadaş Fedora'dan bahsetti. Genişletmek için tıkla... Ubuntu da kötü seçim değil ama. Bu aralar favori dağıtımım Cachyos ama. Yönetici kadro arkadaş canlısı.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 15 Mayıs 2024 #15 Nefs İlmi dedi: Selam! Bu 3 dağıtımdan birini kuracağım. Fedora dikkatimi çekti. Açıkçası hoş bir görünümü de var. Kubuntu ise KDE ve Ubuntu tabanlı olmasının getirisi olarak yeni başlayan dostu. Ubuntu ise bildiğiniz Ubuntu. Sizce hangisi benim için uygun? Fedora kullanmamak için sebepler ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hepsinin görünümü birbirine çevrilebiliyor. Bence KDE ile OpenSUSE kullanın fakat üçü arasından ise daha özgür olduğu için Fedora GNOME ya da Fedora KDE. Bİlmiyorsanız ise Ubuntu ya da Kubuntu.
Nefs İlmi dedi: Selam! Bu 3 dağıtımdan birini kuracağım. Fedora dikkatimi çekti. Açıkçası hoş bir görünümü de var. Kubuntu ise KDE ve Ubuntu tabanlı olmasının getirisi olarak yeni başlayan dostu. Ubuntu ise bildiğiniz Ubuntu. Sizce hangisi benim için uygun? Fedora kullanmamak için sebepler ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hepsinin görünümü birbirine çevrilebiliyor. Bence KDE ile OpenSUSE kullanın fakat üçü arasından ise daha özgür olduğu için Fedora GNOME ya da Fedora KDE. Bİlmiyorsanız ise Ubuntu ya da Kubuntu.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.775 Yer Türkiye 15 Mayıs 2024 #16 Nefs İlmi dedi: Selam! Bu 3 dağıtımdan birini kuracağım. Fedora dikkatimi çekti. Açıkçası hoş bir görünümü de var. Kubuntu ise KDE ve Ubuntu tabanlı olmasının getirisi olarak yeni başlayan dostu. Ubuntu ise bildiğiniz Ubuntu. Sizce hangisi benim için uygun? Fedora kullanmamak için sebepler ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kime göre neye göre? Bence Fedora tabii. Fedora GNOME ile kullanıyorum sisteminiz eski ise GNOME yerine Xfce kurarsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2024
Nefs İlmi dedi: Selam! Bu 3 dağıtımdan birini kuracağım. Fedora dikkatimi çekti. Açıkçası hoş bir görünümü de var. Kubuntu ise KDE ve Ubuntu tabanlı olmasının getirisi olarak yeni başlayan dostu. Ubuntu ise bildiğiniz Ubuntu. Sizce hangisi benim için uygun? Fedora kullanmamak için sebepler ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kime göre neye göre? Bence Fedora tabii. Fedora GNOME ile kullanıyorum sisteminiz eski ise GNOME yerine Xfce kurarsınız.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.799 15 Mayıs 2024 #18 Arkadaşlar, Ubuntu'yu kurdum bu arada. Yukarıda gönderisini atmıştım. Konu kapanabilir.
Penguen Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 642 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 996 Yer Orion Arm 15 Mayıs 2024 #19 Nefs İlmi dedi: Arkadaşlar, Ubuntu'yu kurdum bu arada. Genişletmek için tıkla... Ama Fedora..
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 15 Mayıs 2024 #20 Penguen dedi: Ama Fedora.. Genişletmek için tıkla... Fedora bence çok boş edebiyatlı bir dağıtım ya, OpenSUSE varken niye yüzüne bakılır anlamıyorum.
Penguen dedi: Ama Fedora.. Genişletmek için tıkla... Fedora bence çok boş edebiyatlı bir dağıtım ya, OpenSUSE varken niye yüzüne bakılır anlamıyorum.