Uçak gövde motor bakımı bölümü için laptop mu tablet mi alınmalı?

ferckleNN

Başarılı
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba,

Uçak gövde motor bakımı okuyorum ve hazırlığın sonuna doğru yaklaştım. Bölümümde çok fazla not alacağını biliyorum buna rağmen iPad Pro veya herhangi bir tablet mi almak daha mantıklı yoksa 4070'li laptop mu almak daha mantıklı bölümüme göre?

Bütçe nedir? Batarya süresi beklentin nedir? Lenovo Yoga güzeldir.

PC olduğu için gamin laptop taşınabilirliğe gereksiz zarar verir.

Bütçe 65,70 civarı. Apple almak istemiyorum Mac kullanmayı bilmiyorum ve Steam vesaire de kuracağım için tüm oyunlar Windows tabanlı olacak. Günlük 7-8 saat derslerimiz olacak. Gaming laptop neden gereksiz zarar versin ki taşınabilirliğe aralarda veya arkadaşlarla oyun vs de oynayacağız 4070'li HP Omen laptop bulmuştum bir tane 240Hz 58bin TL.
Gerekçelerim 32 RAM 1TB SSD ve 4 sene boyunca diri kalabilecek bir donanım. İllaki şarj edeceğim fakat bir günü çıkarsa çok iyi.

Satıcı tüm platformlarla aynı oldugu icin pttavm daha ucuza geliyor hepsiburada,n11,trendyol gibi yerlerde satıcı aynı.

Bu nasıldır?

Şuan kullandıgım pc cok ust seviye degil laptop aldıktan sonra yedek dursun diye duracak büyük ihtimalle laptopu aldıgım zaman yoracak işleri laptoptan yapacagım. Oyun vs oynadıgımda pcden oynarım hazır setup var zaten gereksiz karmaşıklık olmaz.

Bütçe 65,70 civarı. Apple almak istemiyorum Mac kullanmayı bilmiyorum ve Steam vesaire de kuracağım için tüm oyunlar Windows tabanlı olacak. Günlük 7-8 saat derslerimiz olacak. Gaming laptop neden gereksiz zarar versin ki taşınabilirliğe aralarda veya arkadaşlarla oyun vs de oynayacağız 4070'li HP Omen laptop bulmuştum bir tane 240Hz 58bin TL.
Gerekçelerim 32 RAM 1TB SSD ve 4 sene boyunca diri kalabilecek bir donanım. İllaki şarj edeceğim fakat bir günü çıkarsa çok iyi.
Bölüm ağır prgoram gerektiriyor mu bilmiyorum dışarıda ihtiyaç duyan biri için güzel omen. Daha ağır oldukları için inceleri de bu bütçede kısıtlı oldukları için notebook adı üstünde defter gibi çantaya atıp götürmek zor. Sıkıntı değil diyen birine iyidir bende de Omen var iyidir HP.
CPU eski yine de iyi denebilir şunu buldum Microsoftun https://www.amazon.com.tr/Microsoft...words=microsoft+surface&qid=1741808808&sr=8-7

Bölüm ağır prgoram gerektiriyor mu bilmiyorum dışarıda ihtiyaç duyan biri için güzel Omen. Daha ağır oldukları için inceleri de bu bütçede kısıtlı oldukları için notebook adı üstünde defter gibi çantaya atıp götürmek zor. Sıkıntı değil diyen birine iyidir bende de Omen var iyidir HP.
CPU eski yine de iyi denebilir şunu buldum Microsoft'un https://www.amazon.com.tr/Microsoft...words=microsoft+surface&qid=1741808808&sr=8-7

Depolama RAM konusunda cok yetersiz geldi bölümde mühendislik avyonik gibi şeyleri görüyoruz hocayada bağlı ne yapacağımız aslında. 3d modelleme değil de genel olarak devre kurma motor işlemesi görüyoruz yani ekran kartını yoracak şeyler 4 sene boyunca beni idare edip güçsüz bırakmasın yeter zaten o fiyatta.

Depolama RAM konusunda cok yetersiz geldi bölümde mühendislik avyonik gibi şeyleri görüyoruz hocayada bağlı ne yapacağımız aslında. 3d modelleme değil de genel olarak devre kurma motor işlemesi görüyoruz yani ekran kartını yoracak şeyler 4 sene boyunca beni idare edip güçsüz bırakmasın yeter zaten o fiyatta.
HP tercih edilebilir yurtdışından alabilir misin?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt