Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

23894

Becerikli
Arkadaşlar yarın Brezilyaya uçuyorum, aldığım bilet sadece kabin bagajı destekliyor fakat ben laptop çantası ve laptopla da binmek istiyorum uçağa. Beraber alırlar mı yoksa uçağa mı vermem gerekiiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1 parça 23x40x55 ebatlarında, 8 kg el bagajı ve laptop çantanızla kabinde seyahat edebilirsiniz.
Peki 8 kg altında olsa dahi ikisinin toplamı, ben yine de uçağa verebilir miyim bagajımı fazlalık olmaması açısından?
Verebilirsiniz. Ancak gönderim sırasında bant sistemleri arasında kalabilecek ölçüde ve ağırlıkta olan eşyalar gönderilmeyebilir. Bunun için yer görevlisinden destek alınabilir.

Verebilirsiniz. Ancak gönderim sırasında bant sistemleri arasında kalabilecek ölçüde ve ağırlıkta olan eşyalar gönderilmeyebilir. Bunun için yer görevlisinden destek alınabilir.
Tamamdır o halde ikisinin de 8 kg'yi aşmadığı bir senaryo ve kabine beraber girmek en mantıklısı olacaktır gibi duruyor. Teşekkür ediyorum.