Çözüldü Uçakta suplement sıkıntı çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Testo Unit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 414
  • Etiketler Etiketler
    suplement
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Testo Unit

Heptolay
Makaleler
4
Yer
Japonya
Yarın küçük bir şehir dışı seyahatim var ve uçak ile seyahat edeceğim. Kutusu büyük olduğundan buzdolabı poşetine kreatin ve arjinin koyup yanıma almayı planlıyorum. Ancak toz halinde olduğundan sıkıntı çıkaracağından korkuyorum. Sıkıntı çıkarır mı güvenlik kısmında?

Çözüm
Yaklaşık 1-2 saat önce uçaktan indim herhangi bir sorun çıkartmadı. Güvenlikler tınlamadı bile. Ancak götürmek isteyenlere tavsiyem orijinal kutusunda götürün ve ne olur ne olmaz diye fatura bulundurun.
Toz halinde olduklarından bir sıkıntı oluşturacağını sanmam. Genel kuralları incelediğimde de sizin açınızdan özel bir bölüme denk gelmedim. Genelde gıda maddeleri konusunda sıvı hâldekilere dikkat ediyorlar.

Hayır bir sıkıntı olmaz, ürünler paketlerinde olsun yeter. El bagajınıza ya da el çantanıza koyun, açmazlar ya da bakmazlar bile. Bakmak isterlerse de sıkıntı olmaz, açıp gösterirsiniz.

Kutu çok yer kaplıyor. Şeffaf poşete koymayı düşünüyorum.

Toz halinde olduklarından bir sıkıntı oluşturacağını sanmam. Genel kuralları incelediğimde de sizin açınızdan özel bir bölüme denk gelmedim. Genelde gıda maddeleri konusunda sıvı hâldekilere dikkat ediyorlar.

Ters kelepçe yemeyelim hocam sonra.😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutu çok yer kaplıyor. Şeffaf poşete koymayı düşünüyorum.

Ters kelepçe yemeyelim hocam sonra.😀
Toz konusunda bir bilgilendirme bulamadım hocam şahsen geçenlerde katı bir gıda ile uçabilmiştim ama poşet içindeki kutularda bulundurma konusunda anca x-ray cihazlarında kontrol ederlerken bildirebilirler diye düşünürüm.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt