https://ps3kirma.com/store.html
Böyle bir sayfa var. Fiyatı 1.000 TL. Videoları izledim, 3 bin oyun olduğunu söylüyor video sahibi. Böyle bir şeye 1.000 TL vermek mi? Yoksa ücretsiz bu mağaza gibi bir mağaza var mı? Birçok mağaza denedim, yarım yamalak gibi. Şöyle olsun isterdim: PES 2013 CD var, fakat PES 2014, PES 2016, PES 2017 böyle gidiyor sıralama. Paralı olan mağaza alınır mı? Yoksa o mağazadan daha iyi ücretsiz mağaza var mı? İsim vermeyin isterseniz korsana girmesin. Ben kendim araştırmaya çalışayım.
-
Ücretli Oyun Mağazası Değerlendirmesi:
-
İlk Yatırım: 1.000 TL, birçok oyun için uygun olabilir. Ancak kullanıcı yorumları ve video incelemelerini dikkatlice değerlendirin.
-
Oyun Kütüphanesi: 3.000 oyunun kalitesi, çeşitliliği ve güncelliği, alışveriş kararınızı etkileyebilir. Oyunların lisans durumu ve güncellemeleri hakkında bilgi alın.
-
Müşteri Desteği: Ücretli mağazalarda genellikle daha iyi bir teknik destek bulunmaktadır. Sorun yaşadığınızda daha hızlı yardım alabilirsiniz.
-
Ücretsiz Oyun Alternatifleri:
-
Araştırma: Alternatif ücretsiz oyun platformlarını inceleyin. Çoğu zaman oyunlar tamamen ücretsiz olmasa da belirli dönemlerde veya promosyonlarla sunulmaktadır.
-
Topluluk ve Forumlar: Oyun toplulukları ve forumları, öneriler ve deneyimler hakkında bilgi almanız için faydalı kaynaklardır.
-
Oyunların Sıralaması: Ücretsiz alternatifler genel olarak daha az çeşitlilik sunabilir, ancak bazıları popüler oyunların en güncel sürümlerini bulmanıza yardımcı olabilir.
-
Karar Verme:
-
Deneyim Hedefleri: Oyunları ne amaçla oynayacağınıza karar verin. Eğlence mi, rekabet mi yoksa öğrenme amaçlı mı? Bu, seçim yaparken yardımcı olacaktır.
-
Bütçe Yönetimi: Oyun alımında mevcut mali durumunuzu göz önünde bulundurun. Ücretli bir oyun sizi memnun edebilir, ancak bütçenizi zorlamamalısınız.
Sonuç olarak, hem ücretli hem de ücretsiz seçenekler arasındaki potansiyel yararları ve dezavantajları değerlendirerek kişisel ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmenizi öneririm. Bu konuda ek bilgi ya da yönlendirme isterseniz, daha fazla ayrıntıya ihtiyacım olabilir.