Makaleler
1
Merhaba,

Bilgisayar programlama dilleri, yabancı dil, bilgisayar programları ile alakalı ücretli PDF kitapları direkt nereden bulurum?

Mesela diyelim ücret karşılığında satılan herhangi bir PDF var. İnternet üzerinde bu materyaller genelde çok az anlatılır ama ücretli olunca bir tık daha fazla şey öğreniyorsun. Bu kitapları nereden bulabilirim?

Ücretsiz kurs bulabileceğiniz yerler.
Training Courses & Qualifications on reed.co.uk (onay gerektirebilir)

Google dork ile PDF bulma.
Kod:
programming languages filetype: "pdf"

Google üzerinden herhangi bir ders ile alakalı yazı yazıp sonuna aşağıdaki kodu ekleyiniz.
Kod:
filetype: "pdf"

Ücretli olanları da ekleyeceğim.
Amazon.com.tr : c# E-Book (tavsiye)
Packt | Advance your tech knowledge | Books, Videos, Courses and more (1 ders satın almıştım)

Son düzenleme:
Ücretsiz kurs bulabileceğiniz yerler.
Training Courses & Qualifications on reed.co.uk (onay gerektirebilir)

Google dork ile PDF bulma.
Kod:
programming languages filetype: "pdf"

Google üzerinden herhangi bir ders ile alakalı yazı yazıp sonuna aşağıdaki kodu ekleyiniz.
Kod:
filetype: "pdf"

Ücretli olanları da ekleyeceğim.
Amazon.com.tr : c# E-Book (tavsiye)
Packt | Advance your tech knowledge | Books, Videos, Courses and more (1 ders satın almıştım)
Ücretli olanlardan hem PDF hem Türkçe kaynaklar hem de yabancı kaynaklar atabilir misiniz rica etsem?

Video eğitim de olabilir PDF de olabilir. İkisi de olursa iyi olur hocam. Ücretli istiyorum. Ayrıca bilgi için de teşekkür ederim.

Ücretli olanlardan hem PDF hem Türkçe kaynaklar hem de yabancı kaynaklar atabilir misiniz rica etsem?

Video eğitim de olabilir PDF de olabilir. İkisi de olursa iyi olur hocam. Ücretli istiyorum. Ayrıca bilgi için de teşekkür ederim.

Ücretli ve ücretsiz Türkçe videolu.
Udemy.
khanacademy

Ücretli ve ücretsiz ingizlice videolu.
Udemy.
khanacademy

Şu an teknoloji gelişmekte olduğu için PDF kaynakları bulmakta zorlanıyoruz. Çoğu öğretmen videolu içerik üretiyor.

Ücretli ve ücretsiz Türkçe videolu.
Udemy.
khanacademy

Ücretli ve ücretsiz ingizlice videolu.
Udemy.
khanacademy

Şu an teknoloji gelişmekte olduğu için PDF kaynakları bulmakta zorlanıyoruz. Çoğu öğretmen videolu içerik üretiyor.
Teşekkürler hocam.