Ücretli yapay zekâ önerisi

Arkadaşlar selam.

Öncelikle $20 dolar kadar aylık bütçe ayrılabilirim.

Ufak bir araştırma yaptığımda gözüme Claude Pro ve ChatGPT Plus üyelikleri ilişti. İkisi de 1.000 TL ücret ile 1 ay kullanım sunuyor.

Bir diğer araştırmalarımda bulduğum bu tür yapay zekaların API keylerini satan kişilerdi.

Sizce API key alıp bağlayıp kullanmak mı yoksa aylık abonelikle kullanmak mı daha avantajlı oluyor?

Aktif olarak oyunlara, uygulamalara yardımcı program kodluyorum.

Şu an antigravity Gemini 3.1 Pro ile kodluyorum fakat istediğim verimi anlatmak istediğimi ve hata çözümlerini istediğim gibi yapamıyor. Bu yüzden şahsi fikrim Claude Pro üyeliği alıp Claude Code (Antigravity) Muadili kullanıp projeye devam etmek. Sizin önerilerinizi de bekliyorum.

Ayrıyeten Claude Pro'yu ucuza almanın yöntemi var mı?

Aylık abonelik daha avantajlı, API muhabbeti pay-per-use modelien dayanıyor. Ne kadar kullanırsan, o kadar harcıyorsun. Kesinlikle avantajlı değil.
Claude Pro veya GPT Plus üyeliği satın alıp, öğrenciyseniz 179TL'ye Google AI Pro almak daha mantıklı olabilir.
Evet, Gemini şu vakitlerde kötü ancak yeni 4.0 Argon ile daha iyi bir hale gelecek. Kompleks ve karmaşık işlemleri Claude'a yüklersiniz, basit ve daha yapılabilir işleri ise Gemini'ye.

Hocam şuan gemini aboneliğim var PRO olarak fakat kodlamaya yetmiyor.

Claude Pro 5.5 Opus alıp gözle görülür bi fark elde etmeyi umuyorum.

Diğer sorum olarak bu Argon 4 ne zaman gelecek acaba ve PRO üyelere kullanım sunacak mı Google?

Zaten Claude / GPT + Google AI önermiştim.

Yıl sonu diye biliyorum, yüksek ihtimalle gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…