Ücretsiz antivirüs önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omeryılmaz5544
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 233

omeryılmaz5544

Çalışkan
Bilgisayarım tam kapsamlı virüs taraması yaparken (Windows Defender üzerinden ) kasmaya başladı CMD geldi ekrana kapattım internetten hiçbir şey indirmedim.
Ücretsiz önerebileceğiniz virüs programı var mı?

Kaspersky Free. Alternatif olarak Malwarebytes, ben kullanırken ücretsizdi şu an durum ne bilmiyorum.

Kaspersky Free. Alternatif olarak Malwarebytes, ben kullanırken ücretsizdi şu an durum ne bilmiyorum.
Malwarebytes ücretsiz değil, ayrıca antivirüs değil. Ücretsiz sürümünde sadece manuel tarama yapmaya yarıyor. Kaspersky Free ise piyasadan kalktı.

BitDefender Antivirus Free öneririm. Sisteminiz güçlü değilse BitDefender yerine Windows Defender da olabilir.

Ücretsizde Defender iyisi yok ücretlilerde en iyi F/P seçeneği kaspaskydir uygun fiyata bulabilirsiniz lisanslarını.

Dediğim gibi hocam, Malwarebytes hakkında pek fikrim yoktu. Kaspersky'da premium kullanıyorum ihtiyacım olmadı Free planına bilgi için teşekkürler.

KVRT, Adwcleaner, Hitman Pro gibi araçlarla sistemini tarat. Sana gereken antivirüs yazılımı değil virüs/malware tarama yazılımı.

KVRT, Adwcleaner, Hitman Pro gibi araçlarla sistemini tarat. Sana gereken antivirüs yazılımı değil virüs/malware tarama yazılımı.
Sonuç bu

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-16 185906.webp
    309 KB · Görüntüleme: 47

HP dosyalarını virus olarak işaretlenmiş beş para etmez bir şey indirmediyseniz niye av arıyorsunuz? CMD'yi sadece virusler mi kullanıyor? Gerçek zamanlı korumada Kaspersky/bitfender avantajlı ama tam sistem taramasında Malwarebytes iyidir, standart ev kullanıcısı önüne geleni indirmeyen biri için Defender yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…