Eskiden çok işlevliydi. 2008'den beri Kaspersky kullanıyordum. Geçen sene kullanmayı bıraktım, hala aktif üyeliğim var ancak indirmiyorum bile. Hem ne indirdiğini bilme konusu hem de okul gereği bazen exploit incelememizi istiyorlar, bu zararlı yazılımları incelemek için gidip 870 Evo aldım 1TB, üzerine de Ubuntu kurdum, bir diğer 500GB Sata SSD'de de Kali var. Hiçbir disk, diğerine Mount olmadığından çalışma ortamımı temiz tutuyorum, bir sıkıntı patlarsa da format USB'si üzerinden yeniden OS kurmak şakasız 3 dakika falan sürüyor.
KVA seven birisi olarak artık çok bir hükmü kalmadığına katılıyorum.
Ücretsiz antivirüslerin işlevsiz olduğunu düşününler hakkında herhangi bir şey düşünmüyorum.
Kaynağına güvenmediğin dosyayı indirirken veya fiziksel bir şekilde bilgisayara takıp dosyayı incelerken dikkat etmek gerekiyor, öbür şekilde bilgisayara bir şey olacaksa oluyor.
Ücretsiz antivirüslerin işlevsiz olduğunu düşününler hakkında herhangi bir şey düşünmüyorum.
Kaynağına güvenmediğin dosyayı indirirken veya fiziksel bir şekilde bilgisayara takıp dosyayı incelerken dikkat etmek gerekiyor, öbür şekilde bilgisayara bir şey olacaksa oluyor.
@Ömer_Yeter, hayır. Security Cloud Free eski çözüm. Yeni çözüm olan Kaspersky Free de piyasadan tamamen kaldırıldı. Artık Kaspersky'nin ücretsiz bir çözümü yok.
@Ömer_Yeter, hayır. Security Cloud Free eski çözüm. Yeni çözüm olan Kaspersky Free de piyasadan tamamen kaldırıldı. Artık Kaspersky'nin ücretsiz bir çözümü yok.