gustavo 4 Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.139 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.102 Yer Türkiye 25 Haziran 2026 #1 Her türlü kredi, banka, ön yüklemeli kart denedim ama hepsini reddetti. Bir çözümü var mı?
Çözüm gustavo Dün 22:07 Bankayla bu konuda görüştüm, ödeme kaydının taraflarına gelmediğini, sorunun ChatGPT'de olduğunu söylediler sorun alıcı tarafında değil.
Bankayla bu konuda görüştüm, ödeme kaydının taraflarına gelmediğini, sorunun ChatGPT'de olduğunu söylediler sorun alıcı tarafında değil.
VenomBey Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 118 Beğeniler 29 Bugün 17:23 #11 gustavo dedi: 3. parti tedarikçilerle çözdüm, mobil veride de değişiklik olmamıştı. Son 1.5 aydır denemediğim yöntem kalmadı. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadar hesap satın almışsınız bir problem yaşadınız mı? Ben artık yapamayınca verdim bin TL'yi. Artı 0 Eksi
gustavo dedi: 3. parti tedarikçilerle çözdüm, mobil veride de değişiklik olmamıştı. Son 1.5 aydır denemediğim yöntem kalmadı. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadar hesap satın almışsınız bir problem yaşadınız mı? Ben artık yapamayınca verdim bin TL'yi.
KS KS gustavo 4 Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.139 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.102 Yer Türkiye Bugün 17:39 #12 VenomBey dedi: Anladığım kadar hesap satın almışsınız bir problem yaşadınız mı? Ben artık yapamayınca verdim bin TL'yi. Genişletmek için tıkla... 20 gündür bir sorun yaşamadım; kişisel olan hesaplarda pek sorun çıkmıyor sanırım. Artı 0 Eksi
VenomBey dedi: Anladığım kadar hesap satın almışsınız bir problem yaşadınız mı? Ben artık yapamayınca verdim bin TL'yi. Genişletmek için tıkla... 20 gündür bir sorun yaşamadım; kişisel olan hesaplarda pek sorun çıkmıyor sanırım.