Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 24 Aralık 2025 #1 Bedava peynir fare kapanında oluyor zaten. Yükleyen herkes ücretsiz yerini kullanıyor. Satın alan var mı bilmiyorum. Bunlar parayı nereden kazanıyor? Zaten ücretsiz ve üyeliksiz bana sıkıntı gibi geliyor. Arka planda ne var? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2025
Bedava peynir fare kapanında oluyor zaten. Yükleyen herkes ücretsiz yerini kullanıyor. Satın alan var mı bilmiyorum. Bunlar parayı nereden kazanıyor? Zaten ücretsiz ve üyeliksiz bana sıkıntı gibi geliyor. Arka planda ne var?
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 24 Aralık 2025 #3 Morthunel dedi: Bedava peynir fare kapanında oluyor zaten. Yükleyen herkes ücretsiz yerini kullanıyor. Satın alan var mı bilmiyorum. Bunlar parayı nereden kazanıyor? Zaten ücretsiz ve üyeliksiz bana sıkıntı gibi geliyor. Arka planda ne var? Genişletmek için tıkla... Tanıştırayım, reklamlar.
Morthunel dedi: Bedava peynir fare kapanında oluyor zaten. Yükleyen herkes ücretsiz yerini kullanıyor. Satın alan var mı bilmiyorum. Bunlar parayı nereden kazanıyor? Zaten ücretsiz ve üyeliksiz bana sıkıntı gibi geliyor. Arka planda ne var? Genişletmek için tıkla... Tanıştırayım, reklamlar.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 24 Aralık 2025 #4 Anladım şimdi.
S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 568 Çözümler 4 Beğeniler 822 24 Aralık 2025 #5 Reklam, bilgilerin paylaşılması…
Rav3nnd Deneyimli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 703 Makaleler 4 Çözümler 23 Beğeniler 624 24 Aralık 2025 #6 Morthunel dedi: Bedava peynir fare kapanında oluyor zaten. Yükleyen herkes ücretsiz yerini kullanıyor. Satın alan var mı bilmiyorum. Bunlar parayı nereden kazanıyor? Zaten ücretsiz ve üyeliksiz bana sıkıntı gibi geliyor. Arka planda ne var? Genişletmek için tıkla... İnternette bir yerde ücret yoksa, ücret müşteridir birazda reklamlar.
Morthunel dedi: Bedava peynir fare kapanında oluyor zaten. Yükleyen herkes ücretsiz yerini kullanıyor. Satın alan var mı bilmiyorum. Bunlar parayı nereden kazanıyor? Zaten ücretsiz ve üyeliksiz bana sıkıntı gibi geliyor. Arka planda ne var? Genişletmek için tıkla... İnternette bir yerde ücret yoksa, ücret müşteridir birazda reklamlar.
2 26497 Becerikli Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 268 Çözümler 2 Beğeniler 171 24 Aralık 2025 #7 Reklam, bağış, topladıkları verileri satarak falan.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 24 Aralık 2025 #8 Rav3nnd dedi: İnternette bir yerde ücret yoksa, ücret müşteridir birazda reklamlar. Genişletmek için tıkla... Ben önemli şeyleri yüklemiyorum. Sadece sıradan bir dosya paylaşacağım zaman yapıyorum.
Rav3nnd dedi: İnternette bir yerde ücret yoksa, ücret müşteridir birazda reklamlar. Genişletmek için tıkla... Ben önemli şeyleri yüklemiyorum. Sadece sıradan bir dosya paylaşacağım zaman yapıyorum.