Çözüldü Ücretsiz GeForce NOW ile ücretli arasında ne fark var?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fordark

Yetkin
İlk defa GeForce NOW denediğimde ücretsiz üyelikle denemiştim, 20 Mbps hızında internetim vardı ve görüntü aşırı kötü piksel piksel gözüküyordu. Çok uzun süre geçti ve hızım 30 Mbps oldu, bunun üstüne belki güncellemeler iyileştirmeler gelmiştir diyerek bir umut tekrar deneyeyim diyorum ücretli hesap alarak. Sizce ücretsiz ile ücretli hesabın arasında fark var mıdır? Mesela ücretsiz hesapta çözünürlük 320x480 gibi gözüküyordu 1920x1080 gözükür mü ücretli alırsam? Belki ücretsizde internetimin tamamını kullanmıyordur. Bilmediğim için size sorayım istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 995
Çözüm

Ücretsizde kota sınırlıymış. İmkanınız varsa bu servisi kullanmanızı tavsiye etmem.

Ücretsizde kota sınırlıymış. İmkanınız varsa bu servisi kullanmanızı tavsiye etmem.

Çözüm
Bant genişliğiyle ilgili hiçbir açıklama bulamadım. RTX ve daha yüksek kapasiteli ekran kartlarıyla oynuyorsun, sıra beklemiyorsun ama ülkemizdeki sistem leş. 1070 ekran kartı falan denk geliyor. Avrupa VPN'i ile Avrupa'daki GeForce Now'ı almak daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretli hesapta, ücretsize göre ekstra olarak şunlar yer alıyor:

• Öncelikli erişim hakkı
  • Haftalık 10 saat kullanım
  • 4 saatlik oturum süresi
  • RTX aktif etme

Son düzenleme:
İfadeler: 995
O pikselli görüntüyü ayarlardan engelleyebiliyorsun. Manuel olarak bir bitrate ayarı ve çözünürlük ayarlarsan internet bağlantın istikrarsız hale gelse bile görüntü kalitesini koruyor. Öbür türlü özellikle WiFi bağlı ise her dalgalanmada internet kötüleşiyor sanıp çözünürlüğü ciddi manada düşürüyor ama dediğim ayarı yaparsan kalite kaybı yaşamazsın.

Ücretlide sıra bekleme ve oturum süresi gibi durumlar yok.

Ben mecburen kullanıyorum MacBook’ta oyun oynamamın başka yolu olmadığı için ama hizmetin kötü olduğunu söyleyebilirim. Oyunların bir kısmının açılmadığını ve bu konuda asla destek alamayacağını bilmen gerekiyor ve hangi oyunun sende açılmayacağı tamamen şans meselesi.

Oyunlara girerken bekleme süreleri aşırı uzun.

Bazen yoğun saatlerde muhtemelen ellerinde toplam 10 adet falan bulunan (!) RTX 2080 kartları başkaları kaptığı için piyasada sıfırını geçtim ikinci elini bile arasan bulamayacağın bir kart olan GTX 1060 denk geliyor kafayı yiyorsun.

Avrupa sunucularına bu yolla bağlanmak, sonuçta sunucu bizden epey uzakta olduğu için daha fazla gecikme almamıza sebep olmuyor mu?

Hayır gayet iyi bir deneyim yaşamış kullanan herkes. Eğer öyle olsaydı önermezdim.
Şu anda yıllık üyeliğim var Kasım ayına kadar ama bittiğinde denemeye değer, teşekkürler. Umarım Kasım ayına kadar TR sunucusunda gelişimler olur da gerek kalmaz bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…