Ben LibreOffice önermiyorum. Konuşma sınavım için metin hazırlamıştım. Tam kaydet tuşuna bastım ki çöktü. Belge kurtarma var diye girdim, yine çöktü. O günden bu yana Google Docs veya Microsoft 365 Web öneririm.

Tm hocam sağ olun çünkü bir tane daha Office ücretsiz kullanma yöntemi var oda üniversite epostasıylaydı bunu bilmiyordum.

Ben LibreOffice önermiyorum. Konuşma sınavım için metin hazırlamıştım. Tam kaydet tuşuna bastım ki çöktü. Belge kurtarma var diye girdim, yine çöktü. O günden bu yana Google docs veya Microsoft 365 web öneririm.

365 web kullanıyorum o dediğiniz sorun 7.6.5 sürümünden kaynaklı bende yaşamıştım 7.5.9 yükleyince düzelmişti.

LibreOffice Windows'ta çok kötü çalışıyor ben de. Linux'da gayet iyi ama. Python'la yazılmış ofis uygulamasından pek bir şey beklemiyorum zaten.

Ben LibreOffice önermiyorum. Konuşma sınavım için metin hazırlamıştım. Tam kaydet tuşuna bastım ki çöktü. Belge kurtarma var diye girdim, yine çöktü. O günden bu yana Google Docs veya Microsoft 365 Web öneririm.
Aynısı yaşandı.