KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.846 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 14 Mart 2025 #11 mustaine dedi: Ücretsiz kullanım için Copilot iyidir. Genişletmek için tıkla... Xudayar_Mirzayev dedi: Copilot hakkını veriyor. Genişletmek için tıkla... Xudayar_Mirzayev dedi: Sizin için en başarılı hangisi? Genişletmek için tıkla... Çok denedim ama Copilot'da pek beğenmedim.
mustaine dedi: Ücretsiz kullanım için Copilot iyidir. Genişletmek için tıkla... Xudayar_Mirzayev dedi: Copilot hakkını veriyor. Genişletmek için tıkla... Xudayar_Mirzayev dedi: Sizin için en başarılı hangisi? Genişletmek için tıkla... Çok denedim ama Copilot'da pek beğenmedim.
mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 14 Mart 2025 #12 Hans dedi: Çok denedim ama Copilot'da pek beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Bedava mal ne bekliyorsun? Git parayla al o zaman öyle de bir sunum var. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
Hans dedi: Çok denedim ama Copilot'da pek beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Bedava mal ne bekliyorsun? Git parayla al o zaman öyle de bir sunum var.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.846 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 14 Mart 2025 #13 mustaine dedi: Bedava mal ne bekliyorsun? Git parayla al o zaman öyle de bir sunum var. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Gemini iyi gayet.
mustaine dedi: Bedava mal ne bekliyorsun? Git parayla al o zaman öyle de bir sunum var. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Gemini iyi gayet.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 14 Mart 2025 #14 Hans dedi: Ne alaka? Gemini iyi gayet. Genişletmek için tıkla... Benim attığımı nasıl buldunuz hocam? Merak ettim.
Hans dedi: Ne alaka? Gemini iyi gayet. Genişletmek için tıkla... Benim attığımı nasıl buldunuz hocam? Merak ettim.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.846 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 14 Mart 2025 #15 Oltran dedi: Benim attığımı nasıl buldunuz hocam? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam, istediğim çizim şuydu ama bana anime çizim yaptı, tamamen alakasız oldu. Sanırım en uzağı bu çıktı, detayları düzgün belirtmediğim için. İstediğim çizim buydu: Dosya Ekleri IMG_7453.webp 4,7 KB · Görüntüleme: 58
Oltran dedi: Benim attığımı nasıl buldunuz hocam? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam, istediğim çizim şuydu ama bana anime çizim yaptı, tamamen alakasız oldu. Sanırım en uzağı bu çıktı, detayları düzgün belirtmediğim için. İstediğim çizim buydu:
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 14 Mart 2025 #16 Hans dedi: Hocam, istediğim çizim şuydu ama bana anime çizim yaptı, tamamen alakasız oldu. Sanırım en uzağı bu çıktı, detayları düzgün belirtmediğim için. İstediğim çizim buydu: Genişletmek için tıkla... Tam olarak buradan stil seçimi yapabiliyorsunuz
Hans dedi: Hocam, istediğim çizim şuydu ama bana anime çizim yaptı, tamamen alakasız oldu. Sanırım en uzağı bu çıktı, detayları düzgün belirtmediğim için. İstediğim çizim buydu: Genişletmek için tıkla... Tam olarak buradan stil seçimi yapabiliyorsunuz
J Juvelius Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 528 Çözümler 20 Beğeniler 580 14 Mart 2025 #17 Hans dedi: Şu an teker teker deniyorum ve Grok başarılı değil bence. Genişletmek için tıkla... Gerçekçi görseller oluşturma konusunda, ücretsiz olduğunu göz önünde bulundurarak başarılı olduğunu düşünüyorum.
Hans dedi: Şu an teker teker deniyorum ve Grok başarılı değil bence. Genişletmek için tıkla... Gerçekçi görseller oluşturma konusunda, ücretsiz olduğunu göz önünde bulundurarak başarılı olduğunu düşünüyorum.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.846 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 14 Mart 2025 #18 Xudayar_Mirzayev dedi: Microsoft Copilot veya designer. Genişletmek için tıkla... Designer'da iyi değil. Oltran dedi: Eki Görüntüle 132673 Tam olarak buradan stil seçimi yapabiliyorsunuz Genişletmek için tıkla... İngilizcem yetmiyor, telefondan olduğum için çeviremiyorum da. PC’ye geçince bakacağım. Juvelius dedi: Gerçekçi görseller oluşturma konusunda, ücretsiz olduğunu göz önünde bulundurarak başarılı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok zor çizimler istemiyorum hocam be. Aradığım şablon bu: Gemini bunları yaptı ama diğerlerini yapamadı. Biraz daha uğraşıcağım 2 tane kaldı. Xudayar_Mirzayev dedi: Sizin için en başarılı hangisi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Gemini. 3996 dedi: Google Gemini de yapıyor. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol. Dosya Ekleri IMG_7453.webp 4,7 KB · Görüntüleme: 51 IMG_7452.webp 8,8 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleme: 14 Mart 2025
Xudayar_Mirzayev dedi: Microsoft Copilot veya designer. Genişletmek için tıkla... Designer'da iyi değil. Oltran dedi: Eki Görüntüle 132673 Tam olarak buradan stil seçimi yapabiliyorsunuz Genişletmek için tıkla... İngilizcem yetmiyor, telefondan olduğum için çeviremiyorum da. PC’ye geçince bakacağım. Juvelius dedi: Gerçekçi görseller oluşturma konusunda, ücretsiz olduğunu göz önünde bulundurarak başarılı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok zor çizimler istemiyorum hocam be. Aradığım şablon bu: Gemini bunları yaptı ama diğerlerini yapamadı. Biraz daha uğraşıcağım 2 tane kaldı. Xudayar_Mirzayev dedi: Sizin için en başarılı hangisi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Gemini. 3996 dedi: Google Gemini de yapıyor. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.140 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.308 14 Mart 2025 #19 Grok veya Copilot kullanılabilir.