Learnof 6 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.563 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.040 Bugün 16:13 #1 Televizyonu telefondan kontrol etmek istiyorum çünkü klavye olayı çok zor oluyor. Reklamsız bir iOS uygulaması önerir misiniz? Klavye olması şart.
Televizyonu telefondan kontrol etmek istiyorum çünkü klavye olayı çok zor oluyor. Reklamsız bir iOS uygulaması önerir misiniz? Klavye olması şart.
M mmaydin0144 11 Uzman Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 Beğeniler 41 Bugün 16:27 #2 Denetim Merkezi'ndeki Apple TV Remote uygulamasını kullanabilirsiniz. Olmazsa TV Remote adlı bir uygulama var onu indirebilirsiniz.
Denetim Merkezi'ndeki Apple TV Remote uygulamasını kullanabilirsiniz. Olmazsa TV Remote adlı bir uygulama var onu indirebilirsiniz.
dosmix 21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 Beğeniler 777 Yer Aydın Bugün 16:43 #3 Learnof dedi: Televizyonu telefondan kontrol etmek istiyorum çünkü klavye olayı çok zor oluyor. Reklamsız bir iOS uygulaması önerir misiniz? Klavye olması şart. Genişletmek için tıkla... Televizyonun eski nesilse olmaz, o olay muhtemelen. Çünkü kızılötesi sensör yok iPhone'larda. He, Wi-Fi falan destekliyorsa bilemem.
Learnof dedi: Televizyonu telefondan kontrol etmek istiyorum çünkü klavye olayı çok zor oluyor. Reklamsız bir iOS uygulaması önerir misiniz? Klavye olması şart. Genişletmek için tıkla... Televizyonun eski nesilse olmaz, o olay muhtemelen. Çünkü kızılötesi sensör yok iPhone'larda. He, Wi-Fi falan destekliyorsa bilemem.
KS KS Learnof 6 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.563 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.040 Bugün 16:59 #4 dosmix dedi: Televizyonun eski nesilse olmaz, o olay muhtemelen. Çünkü kızılötesi sensör yok iPhone'larda. He, Wi-Fi falan destekliyorsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Andorid Box var. mmaydin0144 dedi: Denetim Merkezi'ndeki Apple TV Remote uygulamasını kullanabilirsiniz. Olmazsa TV Remote adlı bir uygulama var onu indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama TV Remote adında onlarca uygulama var. Hangisi söylemiş olduğunuz?
dosmix dedi: Televizyonun eski nesilse olmaz, o olay muhtemelen. Çünkü kızılötesi sensör yok iPhone'larda. He, Wi-Fi falan destekliyorsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Andorid Box var. mmaydin0144 dedi: Denetim Merkezi'ndeki Apple TV Remote uygulamasını kullanabilirsiniz. Olmazsa TV Remote adlı bir uygulama var onu indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama TV Remote adında onlarca uygulama var. Hangisi söylemiş olduğunuz?
M mmaydin0144 11 Uzman Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 Beğeniler 41 Bugün 17:05 #5 Learnof dedi: Android box var. Teşekkür ederim ama TV remote adında onlarca uygulama var. Hangisi söylemiş olduğunuz? Genişletmek için tıkla... TV Remote by Adam Foot.
Learnof dedi: Android box var. Teşekkür ederim ama TV remote adında onlarca uygulama var. Hangisi söylemiş olduğunuz? Genişletmek için tıkla... TV Remote by Adam Foot.