Ücretsiz ve güvenilir VPN önerisi

Reklam bile yok ise nasıl bir kazanç elde ediyor, hocam?

Bu uygulamalar mağazalara yüklenmeden önce denetleniyor zaten. Çok kafaya takmayın. Hızlı olanı kullanın geçin. İlla biraz güvenlik derseniz ProtonVPN olabilir. Hızlı olarak securevpn falan var.

Hocam, App Store'ya bir de daha güvenli olur diye düşünüyordum ben.

Vpn ile +18 sitelere bile girebiliyorum ancak instagrama giremiyorum. Vpn öneriniz var mı? (1.1.1.1 kullanıyorum. )

Biraz araştırdım ve Cloudflare markasının bilinirliğini arttırmak ve deneme yapmak için gibi şeyleri yazıyor. Cidden doğru olabilir çünkü Cloudflare gibi bir şirketin veri satıp para kazanmasına ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Dünya kadar para kazanıyorlar zaten asıl hizmeti ile.

Kazançtan çok maliyeti ne kadardır onu düşünmek lazım. Cloudflare hali hazırda internetin yarısından fazlasını sırtlamış durumda, siz WARP olmadan bir yere bağlansanız dahi o bağlantının bir bölümü her türlü Cloudflare'a gider. Techolay'ın kendisi Cloudflare kullanmasa bile siteye gömülen Twitter, Instagram vb. 3. partilerden birisi mutlaka Cloudflare aracılığında çalışıyordur. Haliyle Cloudflare WARP, Cloudflare veri merkezi ile aranızda bir bağlantı kurduktan sonra bu veri merkezi üstünden sunulan diğer servislere ulaşmak o kadarda maliyetli olmayabilir Cloudflare için. Tabii kişiden kişiye değişecektir ancak birçok sıradan kullanıcı Cloudflare'a bu konuda fazla yük olmayabilir diye düşünüyorum, hatta kurumsala hizmet veren bir şirket sıradan kullanıcının gözüne bir yerlerden girdiği için kendi reklamını düşük maliyetle bile yapıyor olabilir böylece.

Windscribe. Eposta doğrula aylık 10 GB bedava.

En temizi eğer 2 cihazdan fazla bağlantı olmayacaksa AWS üzerinden kendi VPN sunucunuzu kurmak. Dün kurdum, 1.1.1.1 kullanan birisi olarak hız farkını bariz bir şekilde gördüm.
Hangi rehberi kullandın? Link atar mısın?

Hotspot Shield VPN öneririm. Bir paralı versiyonu, bir de reklam izleyerek Amerika sunucusu bağlanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…