2022'in şubat ayında Rusya ve Ukrayna savaşı başladı.
2023'te İsrail-Filistin, sonra Hizbullah dahil oldu olaya.
2024 ise Suriye iç savaşı ve Avrupa krizi.
2025 ise şu an NATO ve Avrupa krizinin yanı sıra ülkemizdeki olaylar.
Ülkeler arası kriz her zaman olmuştur. Bunların topyekun bir Dünya Savaşına dönüşmesi pek mümkün değil. Ne Rusya ne ABD ne Avrupa karşı karşıya gelmeye cesaret edemezler.
Sarar ha(!) Zaten bekliyordum bir şey olsa da insanlık yok olsa diye, 6. kitlesel yok oluş gelsin de kurtulalım, şu ülkelerin çocuk gibi birbirleriyle dalaşmalarından, kaostan.
2022'in şubat ayında Rusya ve Ukrayna savaşı başladı.
2023'te İsrail-Filistin, sonra Hizbullah dahil oldu olaya.
2024 ise Suriye iç savaşı ve Avrupa krizi.
2025 ise şu an NATO ve Avrupa krizinin yanı sıra ülkemizdeki olaylar.
Sarar ha, zaten bekliyordum bir şey olsa da insanlık yok olsa diye, 6. kitlesel yok oluş gelsin de kurtulalım, şu ülkelerin çocuk gibi birbirleriyle dalaşmalarından, kaostan.
Sarar ha, zaten bekliyordum bir şey olsa da insanlık yok olsa diye, 6. kitlesel yok oluş gelsin de kurtulalım, şu ülkelerin çocuk gibi birbirleriyle dalaşmalarından, kaostan.
Ne alaka ? Başta şakasına yazdım zaten, sonrasında ciddi bir şekilde Dünya'nın b*kunun çıktığını yok olalım da bitsin diye ciddi bir mesaj yazdım. Zaten sen ben savaş olursa, ilk dk'sında öleceğiz. İroniden anlamadan etmeden yorum yapıyorsunuz.
Ne alaka ? Başta şakasına yazdım zaten, sonrasında ciddi bir şekilde Dünya'nın b*kunun çıktığını yok olalım da bitsin diye ciddi bir mesaj yazdım. Zaten sen ben savaş olursa, ilk dk'sında öleceğiz. İroniden anlamadan etmeden yorum yapıyorsunuz.