Rica ederim. Pek de yeni başlamış sayılmam aslında sadece uzun bir ara vermiştim. Game Pass'ten oynuyordum sonra Steam üzerinden aldım. FBW kurulu zaten bende en son hata vermişti üşendim sonra bir daha uğraşmadım. Modsuz uçağın birçok ayarını elleyememek beni üzsede artık oyunu açacak vaktim bile kalmadı. Arada girip iniş mücadelesi yapıp çıkıyorum.
11 oynamışlığım var ama kontrolleri çok zor geldi bana 1-2 kere oynadım bir daha da oynamadım. X-Plane 12 almayı düşünüyorum şimdi de ama dolardan sonra zor gözüküyor.
Kısa bir gelişim tarihi, tanıtım videosu: Gerçekçi bir sanal uçuş ekibinin görevi nasıldır anlamak istiyorsanız müzik videosu: DCS: TIGERS - Cinematic Ürün sayfası: DCS World Steam Edition on Steam DCS World veya Digital Combat Simulator World, bir askeri uçuş simülasyon oyunudur...
Tam aksine PMDG ve FSLabs, IRIS Simulations, A2A Sim vb. kadar detaylı simülasyon ürün yapan bir firma yok FSX için. Siz bence alışamamışsınız. Aerosoft'un modellemesi güzeldir ama detay seviyesi düşüktür. Uçağın sistem detayını geçiyorum kokpitteki tuşlar mesela yangın panelinin bile çalışmadığını görmelisiniz. Fizikleri de pek iyi denemez.