ZyXEL WMG3312-B10b modem kullanmaktayım. DSL modem ve internetim 100 Mbps. Modem oturma odasında bilgisayarlarım kendi odamda ve Wi-Fi artık yetmemeye başladı. Kendi odama kadar Ethernet kablosu geliyor. Bana Ethernet kablosuyla hem kablolu hem de kablosuz yayın yapacak bir cihaz lazım. Mümkünse de ucuz olsun. Şimdiden teşekkürler.
ZyXEL WMG3312-B10b modem kullanmaktayım. DSL modem ve internetim 100 Mbps. Modem oturma odasında bilgisayarlarım kendi odamda ve Wi-Fi artık yetmemeye başladı. Kendi odama kadar Ethernet kablosu geliyor. Bana Ethernet kablosuyla hem kablolu hem de kablosuz yayın yapacak bir cihaz lazım. Mümkünse de ucuz olsun. Şimdiden teşekkürler.
- TP-Link TL-WA855RE: Uygun fiyatlı bir Wi-Fi tekrar edici. Ethernet kablosu ile bağlayarak kablolu bağlantı da sağlayabilirsiniz.
- Netgear EX3700: Hem kablosuz hem de Ethernet bağlantısı sunar. Uygun fiyatlı seçeneklerden biri.
- Tenda A301: Ekonomik bir seçenek olup, hem kablolu hem de kablosuz bağlantı sağlar.
- Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro: Uygun bir fiyatla hem Wi-Fi genişletme hem de Ethernet portu sunar.
Yukarıdaki cihazlardan birini seçerek ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Her bir cihazın yerel veya online mağazalarda fiyatlarını kontrol etmeyi unutmayın.