Ucuz Apple Vision Pro Muhtemelen iPhone 15 Pro Max’e Yakın Fiyatta Olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 468
Şahsen buna vereceğim parayla Macbook veya Oyuncu PC alsam daha fazla işime yarar.
40-50 sene aşırı uzun bir süre. Birkaç seneye ulaşılabilirliği ve kullanım kolaylığı artacaktır. Aşırı hızlı gelişiyor teknoloji. 90 nesli bir birey olarak gözümün önünde yaşanıyor her şey. 50 seneye kim bilir neler göreceğiz.

Zaten öncelikle bir MacBook’un olması gerekiyor. Sonra Vision Pro.

O da ayrı bir sıkıntı. Ekosistem olmadan olmuyor. O yüzden herkese hitap edemeyebiliyor. Bir insan kendini tek bir şirkete bağlayamaz. Yakında rekabet olursa bir samsung bir Huawei gözlüğü çıkar. Bu arada bir şeyin hızlı gelişmesini istiyorsan rekabetin olması lazım. Apple Vision Proya benzer bir gözlüğü başka firma çıkarırsa o an gelişimi anca görürüz.

Apple Vision Proya benzer bir gözlüğü başka firma çıkarırsa o an gelişimi anca görürüz.
İlla ki çıkacak. Gözlük konusunda şu anda Meta baya pazar payına sahip ama o daha ulaşılabilir teknolojiler yapmayı seçiyor.

Bu arada ekosistem şu anda en mantıklı şey. Bütün cihazların 4 koldan çalışması değil de tek bir cihaz gibi davranması verimliliği çok artıran bir şey. Tabii Samsung’un çamaşır makinesi, klima ekosisteminden bahsetmiyorum.

Altta random atmışsın sanırım başka bir şey göremedim bir göz gezdirdim. @442 ’ın dediği gibi fiyatlandırma konusunda sıkıntılı ve şu an ne idiği belirsiz bir ürün. Kullanıcıların gözde yanma gibi şeylerden şikayetçi olduklarını unutmamak lazım. İlk model olduğu için test ürünü gibi bir şey diyebiliriz ve böyle bir şey için bir ton para isteniyor.

İfadeler: 442
Altta random atmışsın sanırım başka bir şey göremedim bir göz gezdirdim.
Random atmadım aslında gayet anlamlı cümleler ile yazdım. Sayfayı yenileyerek tekrar bakabilir misin belki bir sorun olmuştur.

fiyatlandırma konusunda sıkıntılı ve şu an ne idiği belirsiz bir ürün
Şu anda dünyada tek bir ürün. Başka bir örneği ya da muadil bir teknoloji yok. Sana göre ne idüğü belirsiz olabilir ama amaca yönelik alınırsa çok yetenekli bir ürün. Örnek verdiğim gibi, eğitim, tıp, modelleme, editing vs…

gözde yanma gibi şeylerden şikayetçi olduklarını unutmamak lazım.
Şu anda piyasada var olan artırılmış gerçeklik gözlüklerinin tümü aynı şekilde takılıp, tümüne aynı şekilde bakılıyor. Bu sorun genel. Uzun süre kullanmaya müsait değiller. Zaten pil performansı da çok ileri düzeyde değil. İlerde cihazlar küçülüp hafifleyince çözülecek bu rahatsız olma sorunları. Meta’nın cihazları için de aynı şeyi söyleyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…