Lotus
Uzman
Elimde ROG RAMPAGE IV EXTREME anakart var, uygun bir E-ATX, şık, çok büyük olmayan kasa arıyorum.
Bütçe yok ama uygun olması önemli.
Bütçe yok ama uygun olması önemli.
Belli bir bütçe yazmamış ki, ona göre bir şey öneremiyorum.E-ATX yazdığına bakma. 15 yıldır E-ATX kullanıyorum hep sıkıntı oluyor küçük kasalar. Full Tower devamke.
Graphite baya iyimiş, 2. elde bulur muyum bi bakmalıyım. Elimdeki bu mistik anakartla biraz show yapacağım.E-ATX yazdığına bakma. 15 yıldır E-ATX kullanıyorum hep sıkıntı oluyor küçük kasalar. Full Tower devamke.
780T güzel kasadır, daha önce deneyimledim. Şu an yakın bir arkadaşım kullanıyor. Bana hiç estetik gelmiyor ama soğutma performansı ve hacmi güzel. Sıfırı yok ve fiyatları uçuk. Temizinden ikinci el bulabilirseniz alabilirsiniz. Eğer bütçeniz 13-15 bin aralığına çıkıyorsa sıfırda tonla kasa var.Graphite baya iyimiş, 2. elde bulur muyum bi bakmalıyım. Elimdeki bu mistik anakartla biraz show yapacağım.
Biz bayrağı size devrettik gerisi sizde.Graphite baya iyimiş, 2. elde bulur muyum bi bakmalıyım. Elimdeki bu mistik anakartla biraz show yapacağım.