Ucuza F/P kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rhungon501
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 51
  • Etiketler Etiketler
    kulaklık

rhungon501 1

Becerikli
Selam. YouTube'da ders videoları izlemek için 3 harfli marketlerden birinden aldığım kablolu kulaklığı kullanıyordum ancak kısa sürede hor kullanmamdan ötürü bozuldu. Bu tarz ucuza ancak mümkün olduğunca uzun süre götürecek bir öneriniz var mı? Dediğim gibi, çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok; sadece ders videoları izlemek için kullanacağım.

Kablolu kablosuz? Bir de tam söylersen bütçeyi ona göre önerelim

Kablolu kablosuz? Bir de tam söylersen bütçeyi ona göre önerelim
Kablolu kulak içi bir şey arıyorum. Kablosuz kulaklığım var hali hazırda. Yani bütçe sorunum yok ama ucuz bir şey arıyorum açıkçası. Sadece ders dinleyeceğim.

Apple earpods fiyatına göre en iyi performans veren olabilir hocam ondan alın geçin bende güncelde onu kullanıyorum

Kablolu kulak içi bir şey arıyorum. Kablosuz kulaklığım var hali hazırda. Yani bütçe sorunum yok ama ucuz bir şey arıyorum açıkçası. Sadece ders dinleyeceğim.

Ders çalışırken kullanmak için kablolu yerine kablosuz bir kulaklık alsan senin için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…