8852

Becerikli
Amacım Udemy uygulamasını kullanmak ve daha önce satın aldığım kursları içine indirmektir. İnternet bağlantım yakında kesilecek ve kurslara erişemeyeceğim. Bilgisayar ortamından izlemek istiyorum bunun için emülatör kullanacağım. BlueStacks kurdum ama Udemy uygulamasında bazı videoları oynatamam ve indirememe sorununa yol açtı. Google Play ve diğer uygulamaları çalıştırabilen bir emülatöre ihtiyacım var.

Buna gerek yok ekran kaydedici programlar kullanıp video oynatılırken kayıt yapabilirsin.

500 tane videoyu tek tek mi kaydedeyim?

500 tane ise elbette mantıksız :) Adedini bilmediğim için önermiştim eğer öyleyse mantıklı görünmüyor ama Windows'ta sanal ekran açıp siz hiç fark etmeden arka planda izlerken kaydedilebiliyor. Aklında bulunsun son çare olarak.

Emülatörle uğraşmanıza gerek yok PC üzerinden de Udemy kurslarını indirebileceğiniz yollar mevcut.

Programın kaynak kodu açık olduğundan güvenlik sorunu çıkacağını sanmam. Sadece satın alınan kursları indirttiği için illegal bir durum da yok. Denenebilir.

Bununla uğraşamam diyorsanız emülatör olarak BlueStacks'in Android 11 sürümünü deneyin, varsayılan gelen Android 9'u değil.

Emülatörle uğraşmanıza gerek yok PC üzerinden de Udemy kurslarını indirebileceğiniz yollar mevcut.

Programın kaynak kodu açık olduğundan güvenlik sorunu çıkacağını sanmam. Sadece satın alınan kursları indirttiği için illegal bir durum da yok. Denenebilir.

Bununla uğraşamam diyorsanız emülatör olarak BlueStacks'in Android 11 sürümünü deneyin, varsayılan gelen Android 9'u değil.
GitHub'daki İngilizce dokümanı anlayamıyorum nasıl kullanacağımı anlatabilir misiniz?

500 tane ise elbette mantıksız :) Adedini bilmediğim için önermiştim eğer öyleyse mantıklı görünmüyor ama Windows'ta sanal ekran açıp siz hiç fark etmeden arka planda izlerken kaydedilebiliyor. Aklında bulunsun son çare olarak.
Bunu nasıl yapacağım? Windows 10 veya 11 olması mı gerekir? Sanal makine olarak mı kuracağım normal makinede olmaz mı? Sesini kıssam gece boyunca sesiyle birlikte kaydedebilir mi? :D

Son düzenleme: