Ugreen Bluetooth 5.3 sürücü Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8193
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 226

8193

Üyecik
Merhaba Amazon.com.trden almış olduğum Ugreen 5.3 Adapter yukarıda anlatılan tüm adımları takip ederek yapmama rağmen aşağıda görsellerini attığım fotolardaki gibi geldi. Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılarımla

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 74
  • WhatsApp Image 2024-07-08 at 21.18.43.webp
    WhatsApp Image 2024-07-08 at 21.18.43.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı Reddit'te biraz araştırdım. Zaten çıktığından beri driver sorunlu bir cihazmış. Normalde plug and play olması gereken bir cihaz fakat sizin bilgisayarınızda çalışmamış onun yerine yer dolduran boş bir driver kurulmuş. Windows Update üzerinden güncellemeleri kontrol edin.

Reddit'te benzer bir cihazın Bluetooth 5.0 için Driver'ı var Ugreen'in sitesinden alınmış. Ayrıca sürprizbozan içine koyduğum araştırma kaynaklarım'daki Reddit yorumunu okumayı unutmayın.

Eğer iade edebiliyorsanız iade edin çok sıkıntılı bir cihaz driver açısından çünkü.

Ana konu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğim yorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu yorumu yazan kişi 5.4'lü bir bluetooth dongle'i kullanıyor. Ana konuda biraz daha gezinirseniz başka kişilerinde bu driver'ı kullanarak çözdüğünü görebilirsiniz.

• Bilgisayarda başka Bluetooth aygıtı var mı?
  • Yüklü sürücü sürümü nedir?
  • Donanım Kimliği nedir?

ASUS anakartın kendi Bluetooth aparatı var mavi bir aparat. Bu arada anakartım 2014'ten kalma. Dün akşam ASUS Bluetooth'u kaldırdım bilgisayarım yönet bölümünden.

Size gönderdiğim ekran görüntüsünde de Ugreen Bluetooth 5.3 Adapter takınca "sürücü hatası" diyordu. Hangi USB girişe taktıysam aynısı sorunu verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt