Ugreen CM383 USB ses kartı alınır mı?

OverallTaken

Becerikli
Merhaba dostlar, haftaya TRUTHEAR Zero modelini alacağım ve bilgisayarımın jak girişi dolu, bu yüzden 3.5mm jak to USB almak istiyorum. İnternette bu modeli buldum ve alacağım galiba. Sorum şu: Seste kalite artışı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, haftaya TRUTHEAR Zero modelini alacağım ve bilgisayarımın jak girişi dolu, bu yüzden 3.5mm jak to USB almak istiyorum. İnternette bu modeli buldum ve alacağım galiba. Sorum şu: Seste kalite artışı olur mu?
  • Ugreen CM383 USB ses kartı, genel olarak iyi bir performans sunan bir cihazdır ve ses kalitesi iyileşmesine katkıda bulunabilir.
  • Mevcut ses kartınızın kalitesine bağlı olarak, USB ses kartı almaya karar verirseniz özellikle müzik, oyun veya herhangi bir ses uygulaması için daha temiz ve net bir ses almanız mümkün olabilir.
  • Eğer mevcut ses kartınız düşük kaliteli bir dahili ses kartıysa, Ugreen CM383 ile hissedilir bir fark görebilirsiniz.
  • Ugreen CM383, 24bit/96kHz ses çıkışı destekler, bu da daha yüksek çözünürlükte ses sunar.
  • Bu USB ses kartını kullanırken, uygun sürücüleri yüklemeyi unutmayın, böylece en iyi performansı alırsınız.
  • Genel olarak, bu ürünü almanız ses deneyiminizi olumlu yönde etkileyebilir.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt