Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 6 Ocak 2026 #1 Ugreen genel olarak kablolarda vs nasıl bir marka LAN kablosunda vs?
kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 451 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 363 Yer Ankara 6 Ocak 2026 #2 Sadece_Emir dedi: Ugreen genel olarak kablolarda vs nasıl bir marka LAN kablosunda vs? Genişletmek için tıkla... Ben 3.5mm Bluetooth Transmitter ve Receiver ürünü ile USB A to USB B 3.0 kablosunu kullanıyorum. Bence gayet kaliteli.
Sadece_Emir dedi: Ugreen genel olarak kablolarda vs nasıl bir marka LAN kablosunda vs? Genişletmek için tıkla... Ben 3.5mm Bluetooth Transmitter ve Receiver ürünü ile USB A to USB B 3.0 kablosunu kullanıyorum. Bence gayet kaliteli.
A aes Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 591 Çözümler 5 Beğeniler 432 6 Ocak 2026 #3 Ben hep Ugreen ürünlerini tercih ediyorum. Ethernet kablosu, DVI kablosu, microHDMI to HDMI kablosu ve USB to SATA adaptörünü kullanıyorum. Kaliteli.
Ben hep Ugreen ürünlerini tercih ediyorum. Ethernet kablosu, DVI kablosu, microHDMI to HDMI kablosu ve USB to SATA adaptörünü kullanıyorum. Kaliteli.
cartel Yetkin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 922 Çözümler 2 Beğeniler 834 6 Ocak 2026 #4 Gayet güzel ürünleri var. Ben de o tarz şeylerde Ugreen tercih ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2026
5 5124 Ziyaretçi 6 Ocak 2026 #5 HDMI kablosunu kullanıyorum bayağıdır, hiç problem yaratmadı. Ugreen zaten kaliteli markadır. Tercih edebilirsiniz.
HDMI kablosunu kullanıyorum bayağıdır, hiç problem yaratmadı. Ugreen zaten kaliteli markadır. Tercih edebilirsiniz.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.430 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.761 Yer Karabük 15 Mayıs 2026 #6 Sadece_Emir dedi: Ugreen genel olarak kablolarda vs nasıl bir marka LAN kablosunda vs? Genişletmek için tıkla... uGreen Uno Nexode ve Uno powerbank kullanıyorum. Kaliteli ve güzel.
Sadece_Emir dedi: Ugreen genel olarak kablolarda vs nasıl bir marka LAN kablosunda vs? Genişletmek için tıkla... uGreen Uno Nexode ve Uno powerbank kullanıyorum. Kaliteli ve güzel.
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 15 Mayıs 2026 #7 Sadece_Emir dedi: Ugreen genel olarak kablolarda vs nasıl bir marka lan kablosunda vs? Genişletmek için tıkla... Aldım bu arada çok çok güzel bir kablo çıktı dayanıklılığı olsun başka bir şey olsun tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Sadece_Emir dedi: Ugreen genel olarak kablolarda vs nasıl bir marka lan kablosunda vs? Genişletmek için tıkla... Aldım bu arada çok çok güzel bir kablo çıktı dayanıklılığı olsun başka bir şey olsun tavsiyeleriniz için teşekkürler.