kaanleclerc 6 Çalışkan Profesör Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 324 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Maryland, Baltimore Salı 11:10 #11 MBDTF dedi: Çok teşekkürler arkadaşlar. Peki kabloda Baseus mu Ugreen mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de olur hocam, ben de Baseus'un Type-C kablosu da var.
MBDTF dedi: Çok teşekkürler arkadaşlar. Peki kabloda Baseus mu Ugreen mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de olur hocam, ben de Baseus'un Type-C kablosu da var.
KS KS M MBDTF Üyecik Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 11 Beğeniler 3 Salı 15:33 #12 kaanleclerc dedi: İkisi de olur hocam, ben de Baseus'un Type-C kablosu da var. Genişletmek için tıkla... Hocam micro usb olması lazım. Pi3 için. Micro usb çeşidi bayağı azalmış. Usb A adaptörler de.
kaanleclerc dedi: İkisi de olur hocam, ben de Baseus'un Type-C kablosu da var. Genişletmek için tıkla... Hocam micro usb olması lazım. Pi3 için. Micro usb çeşidi bayağı azalmış. Usb A adaptörler de.
kaanleclerc 6 Çalışkan Profesör Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 324 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Maryland, Baltimore Salı 15:35 #13 MBDTF dedi: Hocam Micro USB olması lazım. Pi3 için. Micro USB çeşidi bayağı azalmış. USB'a adaptörler de. Genişletmek için tıkla... Evet Micro USB artık kullanılmıyor çok, üretimi de azalmıştır. Type-C kullanılıyor her yerde artık yeni nesil.
MBDTF dedi: Hocam Micro USB olması lazım. Pi3 için. Micro USB çeşidi bayağı azalmış. USB'a adaptörler de. Genişletmek için tıkla... Evet Micro USB artık kullanılmıyor çok, üretimi de azalmıştır. Type-C kullanılıyor her yerde artık yeni nesil.
KS KS M MBDTF Üyecik Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 11 Beğeniler 3 Salı 18:32 #14 Merhabalar. Son olarak şu adaptör nasıldır? İndirimle 400’e geliyor. Baseus Cube C+U 20W Şarj Cihazı-Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik Baseus Cube C+U 20W Şarj Cihazı-Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik amzn.eu
Merhabalar. Son olarak şu adaptör nasıldır? İndirimle 400’e geliyor. Baseus Cube C+U 20W Şarj Cihazı-Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik Baseus Cube C+U 20W Şarj Cihazı-Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik amzn.eu