İddia UlakCX çağrı merkezi ele geçirilmiş olabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkishHD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 130
  • Etiketler Etiketler
    var
TC ile bir şey yapılamıyor, dediğin gibi hocam. Her şey gidiyor. Bu attığın haber doğruysa pek şaşırmam. Bilindik şeyler. E-İmza gibi yerleri de patlattılar mesela.
E-imza doğru değil de sızsa da max o veriler sızar hocam, alırlar önlemi. 22 saat önce olmuş bu.

Bunun olduğuna inanıyorum çünkü YouTube vb. platformlarda böyle şeyleri reklam amacıyla paylaşan gruplar oluyordu; 1 yıl önce falan görmüştüm ama bunlar daha fazla iddialı duruyor, incelenmesi lazım bence.

Giden gitmiştir şimdiye kadar. Önlem alınsa ne olacak?

Bu hackerlerdan korkulur ya ABD savunma bakanın kimlik bilgisini bile patlatmışlardı milyonlarca kimlik bilgisinin yanında insan ne yapacağını şaşırıyor artık.

Bu hackerlerdan korkulur ya ABD savunma bakanın kimlik bilgisini bile patlatmışlardı milyonlarca kimlik bilgisinin yanında insan ne yapacağını şaşırıyor artık.
Genel olarak sanırsam düzeltme olarak açık verdikleri zaman affetmiyorlar.

Şu c7k'cı elemanları halledemeyen siber suçlar ne gün için var acaba? Gerçi Discordcu gençlere ev hapsi vermek ödül gibi bir şeydi vaktinde yapılanlar.

Şu c7k'cı elemanları halledemeyen siber suçlar ne gün için var acaba? Gerçi Discordcu gençlere ev hapsi vermek ödül gibi bir şeydi vaktinde yapılanlar.
Kafamı yakan şey ise bunlar nesine yardım etti de havaya girdiler, anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…