Köroğlu Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 469 Çözümler 3 Beğeniler 173 Yer Bolu 12 Ekim 2025 #1 Trendyol'da e-postamı değiştireceğim çünkü artık eski e-postaya ulaşamıyorum nasıl değiştirebilirim?
H Hesenoff044 Uzman Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 398 Çözümler 2 Beğeniler 114 12 Ekim 2025 #2 Köroğlu dedi: Trendyol'da e-postamı değiştireceğim çünkü artık eski e-postaya ulaşamıyorum nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer Trendyol hesabı senin cihazında giriş yaptıysan ve hâlâ erişimin varsa değiştirebilirsin.
Köroğlu dedi: Trendyol'da e-postamı değiştireceğim çünkü artık eski e-postaya ulaşamıyorum nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer Trendyol hesabı senin cihazında giriş yaptıysan ve hâlâ erişimin varsa değiştirebilirsin.
N2mYoqh Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Çözümler 2 Beğeniler 48 Yer Afyonkarahisar 12 Ekim 2025 #3 Müşteri hizmetlerini arayarak talep yapabilirsiniz. Daha öncesinde benzer durum yaşadım yardımcı oldular.
Müşteri hizmetlerini arayarak talep yapabilirsiniz. Daha öncesinde benzer durum yaşadım yardımcı oldular.