Argo Uzman Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 419 Çözümler 2 Beğeniler 226 Yer Callahan Industrial 28 Nisan 2025 #21 seeraddar dedi: İzleyebilirsiniz: Genişletmek için tıkla... Dostum sence hulk gerçek olabilir mi? Paylaşım da bununla aynı doğrultuda olmuş.
seeraddar dedi: İzleyebilirsiniz: Genişletmek için tıkla... Dostum sence hulk gerçek olabilir mi? Paylaşım da bununla aynı doğrultuda olmuş.
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 28 Nisan 2025 #22 Hasan Merkit dedi: İzlemeden geçtim. Başlık yeterince beni bir vatandaş olarak aptal yerine koydu. Biri de çıkıp Çarşamba günü deprem olduğunda hatların yüzde 75'i çalıştı demişti değil mi? Genişletmek için tıkla... Cidden... Hayatımda bu kadar aptal yerine konmadım.
Hasan Merkit dedi: İzlemeden geçtim. Başlık yeterince beni bir vatandaş olarak aptal yerine koydu. Biri de çıkıp Çarşamba günü deprem olduğunda hatların yüzde 75'i çalıştı demişti değil mi? Genişletmek için tıkla... Cidden... Hayatımda bu kadar aptal yerine konmadım.