Ülkemizdeki vergi ve ceza rezaleti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 275
  • Etiketler Etiketler
    ceza vergi

Learnof

Üstün
Makaleler
2
Ödemeye çalıştığım günlerde sistemleri arıza verdi sonra deneyin ibaresi ile karşılaştım. Bugün ise 15 gün geçmişti ve cezaya bindi. Evet ceza ödemem gerekiyor ben bunda sorun etmem cezam neyse öderim ama size sormak istiyorum hangi cumhuriyet ülkesinde köprüden geçiş ihlalinin cezası, köprüden geçiş ücreti ile aynı olabilir? Vergi işinin biraz suyu çıkmış gibi gözüküyor. Yemin ederim etimle kemiğimle nefret ettim. İstanbul'dan almıştım aracımı ve o gün HGS çıkartamadım ihlalli geçişi öderim dedim ama bir kerelik kullandığım köprünün bedelini benden 10 kez kullanmışım kadar aldılar. Gerçekten yazık aklınız varsa Avrupa'ya çıkın arkadaşlar. Terk edin bu ülkesinin vatandaşını sömüren ülkeyi.
Son olarak şu an çok sinirliyim yanlış şeyler yazdıysam çok özür dilerim.

Gerçekten verdileri cezalar çok komik. Verginin suyu çıkmış. Tabi verginin vergisinin vergisi olan ülkede bunlar normal.

Yani yasa belli yargı belli, başlığa katılıp girdim de cezasını öderiz diyip, illegal iş yapıp ondan sonra da cezası fazla geldi demek bence bir tık garip.

Dünya'da en çok vergi veren ve en az hizmet alan millet olabiliriz. Aldığın cezaya yorum yapmaya çekiniyorum.

Yani yasa belli yargı belli, başlığa katılıp girdim de cezasını öderiz diyip, illegal iş yapıp ondan sonra da cezası fazla geldi demek bence bir tık garip.
Okuduğunuzu anlamanızı öneririm. Gerekirse iki üç kitap da önerebilirim. Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…