• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Elektronik Ultenic K20 Çift Bölmeli 8 Litre Airfryer 2850W Siyah 1.199 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 449
  • Etiketler Etiketler
    siyah
Ya arkadaş ben anlamıyorum bunların puanları çok iyi ama 1 yıldız veren kişileri okuduğumuz zaman yiyeceğin temas ettiği yerlerde soyulma ve paslanma olduğunu haliyle sağlığa zararlı olduğunu söylüyorlar fakat bu durumu bir tek 1 yıldız verenler mi yaşıyor anlamıyorum. Bu durumda almak mı mantıklı almamak mı? Sizin bahsettiğiniz üründe de aynı bir yıldızlı yorumlar mevcut. Kafa kurcalayan sorular.

Altus alabilirsiniz o zaman iyi marka şu an kullanıyorum Airfryer`ı paslanma falan yaşamadım.

Bu paslandı yorumları bütün Airfryer'larda var. Philips'de de var, şans işi. Garantiye yollarsaniz paslanan yerin değişimini yaparlar öyle bir durumda.

Altus alabilirsiniz o zaman iyi marka şu an kullanıyorum Airfryer`ı paslanma falan yaşamadım.
Örnek olarak onda da var paslandı diye yorumlar. Dediğim gibi bütün modellerde mevcut o tarz yorumlar.

Alt tarafında resistans olan modeller daha iyi fakat daha yüksek fiyatlılar. Yukarıdan resistanslılar tabanda buhar oluyor düşük maliyetli malzeme kullandıklarından zamanla paslanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…