Ultimate Ragdoll Game kukla nasıl yapılır?

65W

Gelişen
Yürüyen bir kukla yapmak istiyorum. Unreal Engine 5.7 kullanıyorum. Böyle şeylerle hiç işim olmadı. İlk defa yapacağım. Blender veya farklı yazılımlar kullanmalı mıyım? Ve sadece bu oyun için modlama öğrenirsem, şirketin yaptığı oyunlara benzer oyun yapmak istiyorum.

Sadece 3D yazılım öğrenmek bile başlı başına bir iş. Eğer rigging, animasyon, texture painting konularında yardımcı olabilecek birisini bulursan ben modelleme konusunda sana yardımcı olurum. @65W,

Son düzenleme:
Sadece 3D yazılım öğrenmek bile başlı başına bir iş. Eğer rigging, animasyon, texture painting konularında yardımcı olabilecek birisini bulursan ben modelleme konusunda sana yardımcı olurum. @65W,

Amacım sadece hareket edebilen bir model yapmak. Örnek ekran görüntüsü.

Amacım sadece hareket edebilen bir model yapmak. Örnek ekran görüntüsü.

Eki Görüntüle 257553
Bu işlem Blender, Maya, 3ds Max gibi yazılımlarda hazırlanıyor. Modelleme işinden sonra kaplama yapılıyor. Riggleme işleminden sonra Motion Capture ile ya da manuel olarak animasyon yapılıyor. Bu işlemlerden sonra oyun motoruna aktarılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…