Elektronik Ultra 5 245KF RTX 5070 hazır sistem 54.999 TL - Vade farksız 6 taksit

İsimbulamajim

Üstün
Böyle sistemlerde anakarti giriş seviyesi tutmak Bugatti ile 80 basmak gibi geliyor bana. Ama onun disinda alınır tabii.

Böyle sistemlerde anakarti giriş seviyesi tutmak Bugatti ile 80 basmak gibi geliyor bana. Ama onun disinda alınır tabii.
Şunu da ekleyeyim :

Heatsink?

Şaka maka çoğu giriş seviye anakart ile benzer. Şaşırtmadı yani.

Render konusunda doğru da oyun konusu pek doğru değil.
(9700X'i 105w da kullanmamak enayiliktir btw)
2K Ultra grafikli hikayeli oyunları kast ediyorum. FPS oyunları değil.

Şunu da ekleyeyim :
Eki Görüntüle 234609Eki Görüntüle 234610
Heatsink?
Eki Görüntüle 234611
Şaka maka çoğu giriş seviye anakart ile benzer. Şaşırtmadı yani.
LGA 1851 giriş seviyesi anakartlar AM5 giriş seviyesi anakartlardan çok daha kaliteli. A620 anakartlar resmen işlemciyi çalıştırsın diye yapılıyor, H810 anakartlar ise olması gereken şeylere sahip. VRM soğutucusu var ve U5 245KF besliyorlar.

Hynix çip değil, 5600/36 bir Hynix yok. Bizzat arkadaşım kullanıyor, ondaki Micron çip.
Micron olduğuna emin misiniz? Programlar N/A gösteriyor (Hynix-A), bazı anakartlar ise Samsung gösteriyor. Çöpten bulup koymuyorlardır heralde.

Son düzenleme:
U5 245KF besliyorlar.
Ultra serisini beslemek çok meziyet sayılmaz. Gaming'de 60-70w civarı, multi core bench. de 130-140w arası. O da karşılanması zor bir değer değil. En ucuz A620'ler bile genelde 55A 7 faz 1H1L kullanıyor. O da aşağı yukarı 350 watt çıkış veriyor (güya).
olması gereken şeylere sahip. VRM soğutucusu var
Kıyaslanan anakarta göre değilir. Gigabyte hala VRM soğutucu koymuyor, MSI ise yukarıdaki SS gibi farke heatsink koyuyor. Bazılarında 2.m2 falan oluyor aynı mantıkta.
Ha şu tarz anakartlardan bahsediyorsan katılıyorum. Bunlar harbi güzel duruyor.

Aslında genel olarak LGA 1851 anakartlar AM5 anakartlardan çok daha kaliteli oluyor.
AM5'te şu özelliklere sahip anakartlar özel seri diye 30 bin TL'ye kitleniyor.

O bayadır amd tarafında öyle. İntel kısa soket ömrü yüzünden olsa gerek anakartları güzel fiyattan veriyor. Benim de ağzım sulanıyor da İntel issues...
EDİT : Alıntılayınca link değişmiş wt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…