348375
Becerikli
Hynix olduğunu düşünmüyorum, büyük ihtimalle Samsung çiplere sahiptir, Kingston ve Corsair 5600/36 DDR5 kullandım ikisi de Samsung.
Son düzenleme:
Hacı 2K Ultra grafikte hikayeli oyunlarda 12100F - 12400F bile yeter zaten. Yorum yaparken biraz mantıklı mı yapsanız? Her paylaştığınız sistemi övüp toz kondurmuyorsunuz. Övmek için değişik değişik yollar kullanıyorsunuz. 2K Ultra grafikte hikayeli oyunlarda iyi performans veriyor ne demek arkadaş.2K Ultra grafikli hikayeli oyunları kast ediyorum. FPS oyunları değil.
1080P Ultra grafikli hikayeli oyunlarda benzer. Arkadaş FPS oyunları olan video atınca böyle uçuk ifade kullandım.Hacı 2K Ultra grafikte hikayeli oyunlarda 12100F - 12400F bile yeter zaten. Yorum yaparken biraz mantıklı mı yapsanız? Her paylaştığınız sistemi övüp toz kondurmuyorsunuz. Övmek için değişik değişik yollar kullanıyorsunuz. 2K Ultra grafikte hikayeli oyunlarda iyi performans veriyor ne demek arkadaş.
Sistem paylaşın önerin de okey ama oyun için mantıksız olan bir şeyi, oyun konusunda iddia üreterek övüp önermeyin. Oyun için alacak birisi yorumlarınızı görüp alsa, daha mantıklı bir şey alabilecekken gidip Intel alacak. Render vs. için en mantıklı sistem bu onda hemfikiriz zaten. Sadece oyun konusunda gereğinden fazla övmeyin diyorum.1080P Ultra grafikli hikayeli oyunlarda benzer. Arkadaş FPS oyunları olan video atınca böyle uçuk ifade kullandım.
Karşılaştırma videosuna bakarak işlemci almam da önermem de. Ömrü bitmek üzere olan bir soket alınacağına hala güncel olan ve bi' dünya işlemci seçeneği olan AM5 varken gidip LGA soket alınmaz. Tekrar söylüyorum Render için ise alınır. Fakat oyun için alacak birisine gidip karşılaştırma videosu izleyerek işlemci önerilmez.U5 245KF vs Ryzen 7 9700X karşılaştırma videosu az. Size yeterli gelmiyorsa eğer i5 14600KF ile olan karşılaştırmasına bakabilirsin.
Testte Cyberpunk vardı ondan attım.1080P Ultra grafikli hikayeli oyunlarda benzer. Arkadaş FPS oyunları olan video atınca böyle uçuk ifade kullandım.