Rehber Ulusal kanallar internet üzerinden nasıl izlenir? (UEFA maçları dahil)

VLC medya oynatıcı hocam. Fotoğraf ve videolara erişim izni istemeden cihazdaki video ve fotoğrafları nasıl gösterecek gökten vahiyle mi gelecek programa?
Ek olarak VLC açık kaynaklı ve muhtemelen dünyada en çok kullanılan medya oynatıcı.

Televizyon ve telefon için olan uygulamalardan bahsediyor. Hepsi aynı izinleri istiyor zaten.

Televizyon ve telefon için olan uygulamalardan bahsediyor. Hepsi aynı izinleri istiyor zaten.
Televizyon ve telefon için olan uygulamalardan bahsettiğini biliyorum, televizyon ve telefonda da medya oynatıyor ve oradaki uygulaması da açık kaynak. Ne alaka şimdi?

Televizyon diyorum, televizyon. Bana yayın vermesi için cihazımdaki medya verisine neden erişiyor? İnternet üzerinden izletecek altı üstü. İzin vermediğimde kullanılamaz olmasına gerek yok. Ha, ben kalkıp da USB bellek takarım örneğin, içinde film vardır ve onu oynatmaya çalışırım XCIPTV ile o zaman istemekte haklı tabi medya verisine izin.

Evet dediğin gibi, kalkıp da USB bellek takarsın, ya da akıllı televizyon ise televizyonun diskindeki videoları oynatmak istersin, bir medya oynatıcının dosyalara erişim izni istemesi kadar normal bir şey yok.

Güvenlik konusunda endişeniz olmasın VLC açık kaynaklı ve dünyada en çok kullanılan medya oynatma uygulamalarından birisi.

Dostum ben anlatamıyorum galiba. VLC’den bahsetmiyorum ben. XCIPTV’den bahsediyorum. Televizyonda kullanmak için… Hay Allah… Anlatamadım bir türlü. Çok odaklandınız VLC’ye. VLC ile bir sorunum yok.

@NightWist hocam bende bir sorun var bütün kanallar canlı ama TRT 1 Avusturya Türkiye maçından öncesinden başlıyor anlamadım.

@NightWist hocam bende bir sorun var bütün kanallar canlı ama TRT 1 Avusturya Türkiye maçından öncesinden başlıyor anlamadım.

Hosting kaynaklı bir problemdir. Yayını ben vermiyorum. Sadece yöntemi gösterdim. Yarın milli maçta kesin açık olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…