D: Diskine kurulum başarılı oldu. Son olarak konuyla alakasız ama repack indirmenin bir alternatifi var mı? FitGirl çok uğraştırıcı ama güvenli. Bazı sitelerde Google Drive falan da oluyor ama yavaş ve güvensiz oluyor. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Hocam bir alternatifi varsa bilmiyorum. Hala taş devrinden kalma sıkıştırma şeylerini kullanıyoruz. RAM'lerim bozuktu onları değiştim 1-2 hafta önce. İnen dosyayı doğruladım ve dosyalarda bozukluk olmadığını söyledi. Diskte 90GB boş yer vardı oyun 46 GB. Son olarak D: Diskine kurmayı deneyeceğim.
D: Diskine kurulum başarılı oldu. Son olarak konuyla alakasız ama repack indirmenin bir alternatifi var mı? FitGirl çok uğraştırıcı ama güvenli. Bazı sitelerde Google Drive falan da oluyor ama yavaş ve güvensiz oluyor. Bilgisi olan var mı bu konuda?