Epic Games Uncharted hırsızlar miras koleksiyonu 296 TL - Marvel Spider-Man Remastered 439 TL

Ragnarok'te bir 1000TL'ye yaklaşsa da alsak tadından yenmeyecek. Paylaşımlı Steam hesabı alıp 200 liraya oynamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çöp demek çok abartı oluyor bana kalırsa.
Oyun fiyatları dışında bir tane dahi artısı olmadığı için bu şekilde isimlendiriyorum. Tercih meselesi tabii, çoğu kişiye göre nerede ucuzsa oradan almak daha mantıklı. Sonuçta oyun aynı oyun ama platformun saçmalıkları ve birçok şeyden yoksun olması nedeniyle oradan almak istemiyorum.

Steam'e karşı:

Uncharted mi yoksa Spider-Man Remastered mı çok kararsız kaldım 100 TL Epic bakiyemde var.

Steamde indirime girdiğinde 20 dolar (850 TL) oluyor, Epic Games'de ise 296 TL. Arada 550 TL gibi bir fark var neredeyse. Üstüne verdikleri %20 kupon da var. Bence bu durumda platformlar göz ardı edilebilir.

Arada 100-200 TL olsa tamam da 550 TL fark var. Steamdeki indirimli fiyatıyla Epic'den bu oyunu 3 kere alırsın.

Ragnarok'te bir 1000TL'ye yaklaşsa da alsak tadından yenmeyecek. Paylaşımlı Steam hesabı alıp 200 liraya oynamak istemiyorum.

1000'i veren üstünüde verir bence ben tam fiyattan aldım kesinlikle değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…