Vallaha bu indirimlerden bir oyun alıyorum sonra yatan bonus ile gelecek indirimden başka bir oyun alıyorum. Şu arayüzü düzeltseler bir de workshop getirseler de adam gibi alternatif olarak kullanmaya başlasak. Rekabet iyidir.
Oyun fiyatları dışında bir tane dahi artısı olmadığı için bu şekilde isimlendiriyorum. Tercih meselesi tabii, çoğu kişiye göre nerede ucuzsa oradan almak daha mantıklı. Sonuçta oyun aynı oyun ama platformun saçmalıkları ve birçok şeyden yoksun olması nedeniyle oradan almak istemiyorum.
Oyun fiyatları dışında bir tane dahi artısı olmadığı için bu şekilde isimlendiriyorum. Tercih meselesi tabii, çoğu kişiye göre nerede ucuzsa oradan almak daha mantıklı. Sonuçta oyun aynı oyun ama platformun saçmalıkları ve birçok şeyden yoksun olması nedeniyle oradan almak istemiyorum.
Steamde indirime girdiğinde 20 dolar (850 TL) oluyor, Epic Games'de ise 296 TL. Arada 550 TL gibi bir fark var neredeyse. Üstüne verdikleri %20 kupon da var. Bence bu durumda platformlar göz ardı edilebilir.
Arada 100-200 TL olsa tamam da 550 TL fark var. Steamdeki indirimli fiyatıyla Epic'den bu oyunu 3 kere alırsın.