Bu asset cross üstüne yaklaştığında objenin ismini gösteriyor, ve tıkladığınızda ise detaylı bilgi veriyor. Aslında yapması çok basit fakat zaman kazanmak için kullanılabilir. Veya yürüme seside hiç fena değil.
Asset linki: Object Insights Highlighter | Systems | Unity Asset Store
Girmeniz gereken kod: SPEEDTUTOR
Tax kısmını "no" olarak işaretlemelisiniz;
Hocam konu dışı sayılır mı bilmiyorum ama bu tarz assetler nerelerde kullanılıyor ? Pc mühendisliği okuyorum. Daha hazırlıktayım, ondan hala yazılımla alakalı pek bir şey bilmiyorum. İlerde işime yarar mı ?
Hocam konu dışı sayılır mı bilmiyorum ama bu tarz assetler nerelerde kullanılıyor? PC mühendisliği okuyorum. Daha hazırlıktayım, ondan hala yazılımla alakalı pek bir şey bilmiyorum. İleride işime yarar mı?
Oyun yaparken kullanıyorsun, obje üstüne gelince isim çıkmasını daha önce görmüşsündür zaten oyunlarda. Ha asset kullanımında bu tarz bedava kovalama yapmana gerek yok korsan yasak olduğu için link atamıyorum ama paralı assetleri bedava paylaşan yerler var, daha sonra para kazanınca satın alırsın istersen.
Oyun yaparken kullanıyorsun, obje üstüne gelince isim çıkmasını daha önce görmüşsündür zaten oyunlarda. Ha asset kullanımında bu tarz bedava kovalama yapmana gerek yok korsan yasak olduğu için link atamıyorum ama paralı assetleri bedava paylaşan yerler var, daha sonra para kazanınca satın alırsın istersen.