Üniversite eğitimi için Termux iş görür mü?

shiedae3 119

Üstün
Üniversitede Bilgisayar Programcılığı okuyorum ve okulda C dersleri için tabletime Termux kurmayı düşünüyorum, sizce okul için yeterli verimi alabilir miyim?

Araştırdığımda tabletim 100 bin satıra kadar kodlu projeyi derleyebilirmiş. Tablet modelim Samsung Galaxy Tab S9 12 GB.

Laptop zorunda kalmadığım sürece almaya hevesim hiç yok, tabletimi de orijinal klavye kılıfıyla kullanıyorum.

Yapacağınız işin 1%'ini bile yapamazsınız. Ya okuldaki bilgisayarları kullanın ya da laptop falan alın. Tabletle yürütemezsiniz.

Yapacağınız işin 1%'ini bile yapamazsınız. Ya okuldaki bilgisayarları kullanın ya da laptop falan alın. Tabletle yürütemezsiniz.

Hoca okuldaki PC'ler daha kötü diyor :d

Macbookneo kullanacak olanlar varken nasıl %1 bile karşılamıyor bu cihaz?

Hoca okuldaki PC'ler daha kötü diyor :d

Macbookneo kullanacak olanlar varken nasıl %1 bile karşılamıyor bu cihaz?
Macbook Neo dediğin cihaz, mobil işletim sistemi kullanmıyor. Yazılım farkları var. Okuldaki PC'ler elinizde ki tabletten daha fazla işe yarar. Yine de deneyebilirsin, ne kadar işe yaradığı kendi gözlerinizde görebilirsiniz.

Şimdi adam sana C# Windows form öğretmeye kalkar Termux içine Windows için sanal makine falan kuracaksın yani.

Yapmayın gözünüzü seveyim, 2.el olsun kıytırık olsun bir laptop olsun. Git 2./3. nesil Intel işlemcili bir dinozor laptop al ama al. Bende okurken ne laptop alacağım okuda 10700'lü kasalar var diyordum sonrasında hiçbir projeni tutamaz hale gelip lanet ediyorsun.

Eğer okulu salamasyon okumuyorsan bir şeyler yapmak istiyorsan az buçuk imkanın da varsa bir laptop al.

Ya hocam para varda laptoplardan nefret geliyor bana gaming alsan ağır sorunlu Ultrabook alsan oyun performansı yok.

Aynı paraya alınan PC'nin verdiği performans bambaşka ama sanırım laptop alacağız yine.

Ya hocam para varda laptoplardan nefret geliyor bana gaming alsan ağır sorunlu Ultrabook alsan oyun performansı yok.

Aynı paraya alınan PC'nin verdiği performans bambaşka ama sanırım laptop alacağız yine.

Bende sana git bir gaming al veyahut Ultrabook al demiyorum. İşini görebilecek bir dinozor al bak keyfine.

Web dersine giren hocam vardı adam 2011 Thinkpad ile ders anlatıyordu sen hesap et. Zaten sana yaptıracakları uygulamalar neredeyse Pentium 4'ün bile çalıştırabileceği aşırı basit uygulamalar. Ne zorlar ileriki sene oyun programlamada Unity gösterirler orada cortlarsın en kötü.

Git içinde GTX 850/950/1050 olan bir laptop al zaten ortalama 5/6 taş çatlasın 7, 5K para vereceksin. Az buçuk oyunuda oynarsın işini de yaparsın. Bazı şeyler Allah'ın emridir bu da onlardan biri. Okulu geçeyim yeter diye okumayacaksan ve durumunda varsa laptop şart.

Okulu okuyacağım bu yüzden ana bilgisayarım laptop olacak o zaman.
Bütçe olarak en aşağı 80 bin ayırıcam gibi duruyor.

Masaüstün varsa işe yönelik bir laptop al bence. Ha ben 80 ayırıyordum diyorsan ekran kartından öte işlemci ve kasanın kalitesine önem ver bence. Parana tam değecek ekran kartlı PC alıp, tuğla gibi laptopun olmasın. Adaptöründen, laptopun ağırlığına ve kalitesine kadar önemli.

Ben de vaktinde 35'e tam parçasına değen Victus 4070 almıştım adaptöründen, kasasına tuğlaydı. Çok taşıdığım dönemlerde keşke 4060'lı nazaran daha hafif bir şey alsaymışım dedirtti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…