Merhaba herkese, iyi forumlar. Üniversite için dizüstü bilgisayar alacağım, önerilerinizi bekliyorum.
Bütçem 30 ile 40 bin TL arası. Bütçe üstü mantıklı önerilere açığım. Aynı zamanda MSI, i5-13400H ve RTX 4050 bulunan bir cihaza baktım, önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. (Önceliğim Intel işlemci bulunan cihazlardır.)
Merhaba herkese, iyi forumlar. Üniversite için dizüstü bilgisayar alacağım, önerilerinizi bekliyorum.
Bütçem 30 ile 40 bin TL arası. Bütçe üstü mantıklı önerilere açığım. Aynı zamanda MSI, i5-13400H ve RTX 4050 bulunan bir cihaza baktım, önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. (Önceliğim Intel işlemci bulunan cihazlardır.)
Oyun bilgisayarı mı olacak hocam yoksa ofis tarzı bir bilgisayar mı. Ayrıca bölüm de belirtirsen ona göre işlemci/ekran kartına göre tavsiye verebilirim.
Oyun bilgisayarı mı olacak hocam yoksa ofis tarzı bir bilgisayar mı? Ayrıca bölüm de belirtirsen ona göre işlemci/ekran kartına göre tavsiye verebilirim.
Hocam kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum attığınız linkte ki Core 5 210h işlemcinin i serisinden farkı nedir ve RAM yükseltmesi yaparsam maliyeti ne olur ne almak gerekir.