Üniversite için laptop önerisi

Bütçe
80000

Redian22

Uzman
Şu laptopu almak istiyorum. Bir sıkıntısını göremedim. MSI’a güvenemedim; bir yakınım sıkıntı yaşamıştı. Önerir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming Laptop’lar teknik olarak performans canavarıdır, doğru. Ama bu performansın bedeli enerjidir. O cihazın şarjı, kampüs ortamında (tarayıcı açıkken bile) maksimum 3-4 saat gidecek. Bu ne demek biliyor musun? Yanında sürekli o 1 kilogramlık, tuğla boyutundaki adaptörü taşımak zorundasın demek. Bilgisayarın kendisi 2.5 kg, adaptör 1 kg çantana her sabah 3.5 kg yükleyip evden çıkacaksın. Kampüste fakülte değiştirmek, kütüphaneye gitmek bir eziyete dönüşecek. Gerçek mobilite bu değil. amacın mobilite ise bence gaming alma. bu dediklerimi göz önünde bulundurarak seçimini yaptığını varsayıyorum zaten, ve konuya gelirsek attığın linkteki laptop bence alınır.

Laptop 2.2 kg üstüne onsuz kullanamayacağın şarj aleti ile birlikte 3 kg kısaca bel fıtığı garantili. Üstüne 16 inç yani masaya koysan yer bırakmaz sağda solda kullanılmaz. Gaming laptop olduğu için fanlar zaten evlere şenlik kütüphane vb. bir yerde kullanmaya teşebbüs ederseniz kütüphanedeki diğer insanlar tarafından kulaklarınız çınlatılır. Bu tür laptopları kim alıp kendine eziyet ettirmeli derseniz mimarlar ve belki de yarı-profesyonel seviyede AI ile uğraşan(uğraşacak değil) öğrenciler.

Ben öğrenci olsam alacağım laptop 14 inç, hafif, şarj performansı iyi bir ürün olurdu. Üniversite okuyorsunuz hayatınızın en özgür dönemi o dönemlerinizi 200 saat RDR 2'de atın kuyruğunun sallanmasını izleyerek, Death Stranding oynayıp Kojima'nın ayak koleksiyonunu genişlettiği ünlüleri oynayarak geçirmeyin. Dediğim tarzda bir bilgisayar alın hem beliniz size teşekkür eder hem de okul işlerinizi rahatlıkla yapmanızı sağlar üstelik de APU ekran kartlı laptopların oynatabildiği oyun miktarı bayağı geniş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…