SnowRain Yetkin Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 282 Çözümler 2 Beğeniler 105 Yer Antakya,Hatay 29 Mayıs 2025 #1 Yapamayan olursa payments.google.com adresine gidip ayarlar kısmında en altta ödeme profilini kapat var bu ile mi yaparsa sorunu çözülür, Bu işlem kayıtlı kartlarınızı ve adreslerinizi siler!
Yapamayan olursa payments.google.com adresine gidip ayarlar kısmında en altta ödeme profilini kapat var bu ile mi yaparsa sorunu çözülür, Bu işlem kayıtlı kartlarınızı ve adreslerinizi siler!
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 29 Mayıs 2025 #2 Ya iyi ki bi kere denemesini satın aldım. Ne çıkıyorsa ne kadar iyi şey çıkıyorsa benim deneme bittikten sonra çıkıyor.
Ya iyi ki bi kere denemesini satın aldım. Ne çıkıyorsa ne kadar iyi şey çıkıyorsa benim deneme bittikten sonra çıkıyor.
KS KS SnowRain Yetkin Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 282 Çözümler 2 Beğeniler 105 Yer Antakya,Hatay 29 Mayıs 2025 #3 Oltran dedi: Ya iyi ki bir kere denemesini satın aldım. Ne çıkıyorsa ne kadar iyi şey çıkıyorsa benim deneme bittikten sonra çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir Google hesabına alıp Google family ile kendi hesabınıza paylaşabilirsiniz. 6 kişiye kadar paylaşılıyor.
Oltran dedi: Ya iyi ki bir kere denemesini satın aldım. Ne çıkıyorsa ne kadar iyi şey çıkıyorsa benim deneme bittikten sonra çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir Google hesabına alıp Google family ile kendi hesabınıza paylaşabilirsiniz. 6 kişiye kadar paylaşılıyor.
madelyn Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.685 Çözümler 11 Beğeniler 5.941 29 Mayıs 2025 #4 Konuyu açan arkadaş, sana minnettarım..
6 675 Başarılı Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 28 Beğeniler 29 29 Mayıs 2025 #5 Bir tek ben mi bu hatayı alıyorum?
KS KS SnowRain Yetkin Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 282 Çözümler 2 Beğeniler 105 Yer Antakya,Hatay 29 Mayıs 2025 #6 675 dedi: Bir tek ben mi bu hatayı alıyorum? Eki Görüntüle 151321 Genişletmek için tıkla... SnowRain dedi: Yapamayan olursa payments.google.com adresine gidip ayarlar kısmında en altta ödeme profilini kapat var bu ile mi yaparsa sorunu çözülür, Bu işlem kayıtlı kartlarınızı ve adreslerinizi siler! Genişletmek için tıkla... Hocam bu adımı atladınız sanırım
675 dedi: Bir tek ben mi bu hatayı alıyorum? Eki Görüntüle 151321 Genişletmek için tıkla... SnowRain dedi: Yapamayan olursa payments.google.com adresine gidip ayarlar kısmında en altta ödeme profilini kapat var bu ile mi yaparsa sorunu çözülür, Bu işlem kayıtlı kartlarınızı ve adreslerinizi siler! Genişletmek için tıkla... Hocam bu adımı atladınız sanırım
BedirhanSahin Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 103 Yer Trabzon 30 Mayıs 2025 #7 Kendi hesabıma alamadım. Başka hesap açıp alabildim ama aile bağlantısını yapamıyorum. Farklı ülkelerden olduğunuz gözüküyor gibi bir uyarı veriyor.
Kendi hesabıma alamadım. Başka hesap açıp alabildim ama aile bağlantısını yapamıyorum. Farklı ülkelerden olduğunuz gözüküyor gibi bir uyarı veriyor.
Chomusuke Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 481 Makaleler 1 Beğeniler 392 1 Haziran 2025 #8 Çok teşekkür ederim haber verdiğiniz için. Nays kart ile aldım, abone olabilmeniz için yaklaşık 1 dolar (41,53₺) çekim yapıyor.
Çok teşekkür ederim haber verdiğiniz için. Nays kart ile aldım, abone olabilmeniz için yaklaşık 1 dolar (41,53₺) çekim yapıyor.
KS KS SnowRain Yetkin Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 282 Çözümler 2 Beğeniler 105 Yer Antakya,Hatay 1 Haziran 2025 #9 Chomusuke dedi: Çok teşekkür ederim haber verdiğiniz için. Nays kart ile aldım, abone olabilmeniz için yaklaşık 1 dolar (41, 53₺) çekim yapıyor. Genişletmek için tıkla... Benden almadı. Para geri geldi mi?
Chomusuke dedi: Çok teşekkür ederim haber verdiğiniz için. Nays kart ile aldım, abone olabilmeniz için yaklaşık 1 dolar (41, 53₺) çekim yapıyor. Genişletmek için tıkla... Benden almadı. Para geri geldi mi?
Chomusuke Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 481 Makaleler 1 Beğeniler 392 1 Haziran 2025 #10 SnowRain dedi: Benden almadı. Para geri geldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet, geri geldi sonradan. Kartı test etmek için muhtemelen.
SnowRain dedi: Benden almadı. Para geri geldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet, geri geldi sonradan. Kartı test etmek için muhtemelen.