Üniversite öğrencisi için kampanyaları iyi banka önerisi

Yer
İstanbul
Halihazırda Papara ve Ziraat kullanıyordum. Ziraati 18 yaşından önce belediyenin bursu için açmıştım, Troy kart gönderdiler ve doğru dürüst bir kampanyası yok gibi. Papara'daki olaylar da zaten malum. Güzel kampanyaları olan bir banka önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
- İş Bankası: Öğrenciler için özel hesaplar sunuyor. Ücretsiz havale, EFT işlemleri ve çeşitli indirimler ile avantajlı kampanyalara sahip.

- Garanti BBVA: Öğrencilere yönelik özel hesap seçenekleri var. Ayrıca, belirli alışverişlerde indirim ve kampanya fırsatları sunuyor.

- QNB Finansinvest: Öğrencilere özel avantajlı faiz oranları ve hesap işletim ücreti muafiyeti ile dikkat çekiyor.

- VakıfBank: Öğrencilere uygun hesap seçenekleri ve çeşitli fırsatlar sunuyor. Eğitimle ilgili harcamalar için avantajlı kampanyaları mevcut.

- Halkbank: Öğrenci hesaplarıyla birlikte, eğitim masraflarında indirim fırsatları ve kampanyaları bulunmakta.

Kampanyaları ve avantajları daha iyi anlamak için, önerilen bankaların web sitelerini ziyaret edebilir ve öğrenci hesapları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…