Üniversitedeki anım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmetmert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 31
  • Etiketler Etiketler
    anı

mehmetmert 1

Üyecik
Ben 2024 yılında üniversiteden mezun oldum fakat bazen yine düşünüp durduğum bir şey var, size sormak istiyorum. Ben 4 sene okudum, 1. sınıf pandemi dönemine denk geldiği için uzaktan eğitim oldu fakat 2. sınıfta yüz yüze eğitim açıldı. Yani toplamda 3 eğitim yılı üniversiteye gittim. Sınıfımdan bir kız vardı, özellikle 3. sınıfta ve 4. sınıfta yani son 2 yıl bana bakmaya başladı. Hatta bazen "Nasılsın?" dediği de oldu. Stajda başka kızlar varken bana şaka yoluyla takıldı. Yani dediğim gibi hakikaten tipime bakıyordu, tıraş olduğumda böyle bakıyordu. Hatta okulun son günü öyle bir derin bakışı vardı ki, bir de iç geçirir gibi oldu. Yani bu kızın niyeti neydi, arkadaşlık mıydı yoksa daha böyle aşkla ilgili bir şey var mıydı? Ben de adım atmadım, çekingenim diye. Yani adım atsaydın bir şeyler olur muydu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin bir şey söylemek zor. Bazıları böyle davranıp bir anda ortadan kaybolabiliyor. Bazıları da gerçekten bir adım bekliyor. Eğer görüşüyorsanız, buluşun etkinlikler yapın. Zamanla her şey ortaya çıkacaktır.

Bunu düşünme bence, niyeti neyse geçti artık. Kızların mesajlarını çok rahat yanlış anlayabilirsin, burada bir şey yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…