Onur naci öztürkler, gayet detaylı bir şekilde anlatmış. Videoda belirttiği kanallara katılmak, sesin nerelerde ve ne amaçla kullanacağınız gibi hususlar tamamen sizin sorumluluğunuz altındadır, unutmayın.
Ses sanatçılarının seslerini maddi kazanç amaçlı kullanırsan ve telif atarlarsa başına iş alırsın. Onun dışında sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Erdoğan'ın sesiyle bile neler çektiler.
Insanlar neden beni bir baskasinin sesini taklit edip yasa disi bir şey yapacagimi saniyor? Umut Tabak'in sesi ile oyunda konusacak-tim.
Tamam gecmiste neler yapildigini veya neler yapilabilecegini biliyorum ancak bu beni ilgilendirmez. Benim tek amacim umut tabagin sesi ile oyun oynamak bu.
Canım kardeşim, güzel kardeşim. Sorun yaşaman için illaki umut Tabak'ın sesiyle uyuşturucu kaçakçılığı yapmana gerek yok. Biraz düşün, empati yap. Senin sesinle bir başkası oyun oynasın, başkalarını trollesin, konuşsun, küfür etsin vs. ister misin? Bu doğru mu? Adam Türkiye'nin en ikonik seslerinden birisi, seslendirdiği karakter itibarıyla. Birisi çıkar, ses kaydı alır. Adam hiç söylemediği şeyler yüzünden zan altında kalır. Sonra görürsün Hanya'yı Konya'yı.