Until Dawn oynanır mı?

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Until Dawn geçen yılın Ekim ayında Remake olarak PS5 ve PC'ye geldi. Steam fiyatı çok pahalı maalesef, o parayı bence kesinlikle hak etmiyor. İndirimde bile 30 dolara düşüyor ki o paraya birçok farklı şey yapılır. Epic Games Store'da da durum farklı değil, neredeyse Steam fiyatıyla aynı fiyata satılıyor. Fakat oyunda Denuvo olmadığı için (sadece Steam + PSN DRM var) oyunun halihazırda korsan sürümü mevcut. O yüzden konuyu "Until Dawn alınır mı?" şeklinde açmadım.

Until Dawn oynanır mı? İyi bir oyun mudur? Özellikle PC sürümü nasıldır onu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Ben PS4'ten oynamıştın güzel bir oyundu eğlenmiştim PC'deki optimizasyonu bilmiyorum ama.

Evet oynanır türünün en iyisi.

Ben indirim beklemeden 60 dolardan aldım çok para gerçekten TR şartlarında ama oyun çok güzel indirim bekleyemedim para sıkıntısınız yoksa 30 dolara alın geçin değer.

Son düzenleme:
Çok iyi oyun. Sürükleyici biri dizi gibi oynamıştım, çok keyif almıştım.

Ben indirim beklemeden 60 dolardan aldım çok para gerçekten TR şartlarında ama oyun çok güzel indirim bekleyemedim para sıkıntısınız yoksa 30 dolara alın geçin değer.
Maalesef 30 doları indirim bitmeden biriktirmem mümkün değil.

Peki RTX 4070 bu oyunda 1440p'de nasıl performans verir?

Ben PS4'ten oynamıştın güzel bir oyundu eğlenmiştim PC'deki optimizasyonu bilmiyorum ama.

PC'de i7 8700, 16 GB RAM ve GTX 1660 ile rahatça oynamıştım.

Kesinlikle oynamalısın, çok güzel oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef 30 doları indirim bitmeden biriktirmem mümkün değil.

Peki RTX 4070 bu oyunda 1440P'de nasıl performans verir?

Ben Arc A750 ile 1080p de yüksek ayar + Frame Generation ile 90 aldıysam siz rahat ultrada oynarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…